Vanuatu

Reisgids

Nieuws

Beste reistijd

Regio's en steden

Foto's

Praktisch

Handige website voor Vanuatu

Vanuatu


Vanuatu is niet de meest voor de hand liggende bestemming om naar toe te gaan. De Lonely Planet is zeer beperkt in haar informatie en ook op internet is niet heel veel informatie te vinden. Voor mensen die hun reis zelfstandig willen uitstippelen, niet heel handig. Want welke eilanden zijn nu het leukst om te bezoeken? En waar slaap en eet je?

Na lang zoeken vonden wij deze handige site: [url="http://www.positiveearth.org/bungalows/vanuatu.htm" target="_blank"]Positive Earth[/url], met informatie over alle eilanden, wat kan je er doen en waar kan je slapen (inclusief reviews).

Wij kozen aan de hand van deze informatie voor het kleine Pele island, [url="http://www.positiveearth.org/bungalows/MALAMPA/malekula.htm" target="_blank"]Malekula[/url] en [url="http://www.positiveearth.org/bungalows/MALAMPA/ambrym.htm" target="_blank"]Ambrym[/url]. Ambrym was ons favoriete eiland en de bungalow op Ambrym genaamd [url="http://www.positiveearth.org/bungalows/MALAMPA/terter.asp" target="_blank"]Terter hot spring guesthouse[/url] was onze favoriete overnachtingsplaats!