Samoa stekker

Samoa – welke stekker heb je nodig?

Ga je op reis naar Samoa, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Samoa gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Nederland, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

De stekker(s) die in Samoa gebruikt kunnen worden zijn : Type I
Stekker I

Informatie over Samoa

'1090748' door jeannette '1090748' door jeannette

SamoaApia

SamoaApia

Tradities

In de aangename hoofdstad van Samoa wordt een paar keer per week een welkomstbijeenkomst georganiseerd voor toeristen, bij het cultureel centrum. Tijdens deze gratis bijeenkomst, die een paar uur duurt, maak je kennis met alle soorten traditionele culturele activiteiten zoals dans, tatoeëren (met een soort beiteltje en hier mag je vanwege de pijn en privacy geen foto's van maken!), stoffen maken van boombast en het beschilderen en tenslotte krijg je een traditionele maaltijd in bananenblad aangeboden. Ik vond het een fantastisch welkom!

'1092559' door jeannette '1092559' door jeannette

Samoa

Samoa

Kathedraal

Wij zijn een week op Samoa gebleven. Er is daar best veel te doen, van mooie natuurverschijnselen tot aan deze geheel van hout gemaakt kathedraal in de hoofdstad Apia.

'1092630' door jeannette '1092630' door jeannette

SamoaApia

SamoaApia

De kathedraal van...b

Gisteren liet ik jullie het mooie houten interieur zien van deze grote kathedraal in de hoofdstad Apia. En zo ziet hij er van buiten uit.

Bekijk alle Samoa foto's en tips