Lanoto'o beste reistijd

Het weer in Lanoto'o

Of je nu van plan bent om een stedentrip te maken of te genieten van een strandvakantie: op reis  wil je goed weer. Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Lanoto'o te bekijken zodat je voorbereid bent op de weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Lanoto'o? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of regen of zonneschijn moet verwachten. Zo weet je waar je rekening mee moet houden.
 

Beste reistijd voor Lanoto'o

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Lanoto'o:
Luisteren naar het geluid van regen op het dak van je strandhut is misschien even leuk, maar de hele dag? Lanoto'o is in de zomer, november t/m april, niet alleen heet, maar ook erg nat. Voor een warme én droge vakantie kies je voor de wintertijd mei tot en met oktober.

Reisadvies Lanoto'o: is Lanoto'o veilig?

Check de website van het ministerie van Buitenlandse Zaken voor een actueel reisadvies en specifieke veiligheidsrisico’s.


Feestdagen
5 maart Missionarissendag, 8 september Dag van Interne Autonomie, 11 november Viering van de Wapenstilstand.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Koop de Columbus Reisplanner voor € 12,95 of krijg deze gratis bij een abonnement

 

Informatie over Lanoto'o

Laat kaart zien