Onderbroekendief actief image
Ben.g.weber

Onderbroekendief actief

Een onderbroekendief terroriseert passagiers in Papoea Nieuw Guinea. Wie dacht dat ondergoed niet interessant was voor dieven heeft het mis. In Papoea Nieuw Guinea zijn toeristen tijdens een vlucht namelijk bestolen van hun mooiste ondergoed.

Een onderbroekendief is actief geweest tijdens een vlucht in Papoea Nieuw Guinea. Toeristen die met Air Niugini vlogen, werden bestolen van hun ondergoed. Vier vrouwen beweren dat hun beste ondergoedje gestolen is uit hun bagage tijdens een binnenlandse vlucht vanaf Port Moresby.

Slipjes en hipsters

Een toeriste verklaarde dat het slot op haar bagage gebroken was. Het enige wat ze miste, waren haar slipjes en haar kanten hipsters. 'Ik kon het niet geloven. Ik was in shock, het is zo griezelig. Ik heb heel de wereld afgereisd en dit is de eerste keer dat zoiets als dit gebeurt.'

Waardevolle spullen

Een andere vrouw die haar moeder bezocht in Lae, aan de noordwest kust van PNG, ontdekte dat haar roze slipjes verdwenen waren. 'Het is vreemd dat juist mijn ondergoed wordt gestolen, terwijl ik veel meer waardevolle spullen in mijn bagage had dan slipjes,' vertelde een slachtoffer.

Air Niugini

Air Niugini heeft de slachtoffers verzocht om bewijs te leveren zodat de gestolen items vergoed kunnen worden. De luchtvaartmaatschappij neemt de zaak hoog op en heeft toegezegd het tot de bodem uit te zoeken, aldus een woordvoerdster. 'We hebben al gesproken met ons personeel over de missende eigendommen. We waren ons niet bewust van het feit dat dieven het voorzien hadden op ondergoed in het bijzonder.'

Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.