Kavieng malaria

Is er malaria in Kavieng en wat zijn de malaria gebieden Kavieng? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Kavieng, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Kavieng. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Kavieng verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Kavieng om te zien of jouw Kavieng reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Kavieng is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Kavieng

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Kavieng.  

Informatie over Kavieng

Beste foto's & tips van Kavieng

'538432' door Esthers '538432' door Esthers

Papoea Nieuw GuineaKavieng

Papoea Nieuw GuineaKavieng

Enuk eiland

Esthers

Wat is er nu mooier om met de kano van je vader, de voetjes in het heldere water, een vislijntje gewikkeld om een leeg waterflesje, tussen de middag visjes te vangen voor het avondeten op het mooie eiland Enuk, een half uurtje varen vanaf Kavieng New Ireland, bijna aan het eind van de wereld.

'551240' door Esthers '551240' door Esthers

Papoea Nieuw GuineaKavieng

Papoea Nieuw GuineaKavieng

Chocolate Chip Sea...

Esthers

Vele Chocolate Chip Seastars zagen wij liggen in de branding van het eiland Lissenung waar we een aantal dagen verbleven. Deze gehoornde zeesterren komen veel voor in deze regio op zanderige bodems bij de koraalriffen. Ze hebben meestal de kleuren bruin en rood. Doordat er wind opstak zat er veel zand in het water wat in de foto luchtbellen lijken. Lissenung eiland ligt in het midden van 2 oceanen, namelijk de Bismarck zee en de Stille Zuidzee.

Laat kaart zien