Christchurch reisblogs

Eindelijk geboekt! onze tweede grote verre reis! :-)

kosterg bereidt zich voor Gepost op 30 mei 100 reacties

Jaja, eindelijk geboekt, onze tweede grote verre reis(!) Het duurde even om alle benodigde 'vergunningen' te krijgen om op reis te gaan. Met de baas, de opleiding, het geld, en de hoeveelheid vakantiedagen, overal moet rekening mee gehouden worden!
En dan het zoeken naar geschikte tickets, leuke hobby om uren tijd mee kwijt te zijn. Wat op de ene computer gevonden wordt, blijkt op de andere niet op het scherm te komen (??). Maar toch tickets gevonden voor een scherpe prijs, op een dacht ik ongebruikelijke route naar Nieuw Zeeland. We vliegen heen via San Fransisco en Auckland naar Christchurch, en op de terugweg van Auckland via Osaka, Japan. We gaan nog even uitzoeken of we ons ook moeten registreren voor de VS, weet iemand dit zo?

Het is de bedoeling om eerst het zuidereiland te bereizen, en langzaam naar boven te gaan. Hier hebben we een dikke 4 weken de tijd voor. We hebben ons al aardig ingelezen qua tips hier op het forum, erg handig! Nu verder bedenken of we een auto gaan huren of toch camperen, of beide? Nu ja, nog ruim 5 maanden voordat het zover is! De voorpret is minstens zo leuk!

kosterg Positie 2598 (20 p.) Lid sinds 08-11-2007 Foto's en tips: 37 Blogs: 1 Fans: 0
deel dit artikel met je vrienden:

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.