Marlborough, Nelson, Kaikoura image

Marlborough, Nelson, Kaikoura


Beste reistijd

Marlborough, Nelson, Kaikoura
Nieuw-Zeeland
Harald

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Wanneer kan ik het beste reizen naar Marlborough, Nelson, Kaikoura

Het weer bij Marlborough, Nelson en Kaikoura

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Marlborough, Nelson en Kaikoura te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is bij Marlborough, Nelson en Kaikoura? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Marlborough, Nelson en Kaikoura

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weerDe gemiddelde temperatuur en neerslag in Nieuw-Zeeland Zuid:Het zeeklimaat maakt het Nieuw-Zeelandse weer onvoorspelbaar. Het kan van het ene op het andere moment omslaan. De drukste seizoenen zijn de zomer, december t/m februari, en de winter, mei t/m augustus. Wie dus in alle rust van Marlborough, Nelson en  Kaikourawil genieten zonder per se de warmste en koudste dagen mee te pakken kiest voor de maanden februari, maart, oktober en november.