Fiordland visum

Als Nederlander heb je geen visum nodig voor landen binnen de Europese Unie, het Schengengebied en het Caribische deel van het Koninkrijk. Voor de landen daarbuiten heb je meestal wél een visum nodig. Met een visum krijg je toestemming om een land binnen te gaan en er voor bepaalde tijd te verblijven. Na het verstrijken van de einddatum moet je het land weer verlaten hebben. De meeste reizigers maken gebruik van een toeristenvisum met een beperkte geldigheid. In sommige gevallen kun je je visum aan de grens kopen. In de meeste gevallen is het echter aan te raden om je visum al voor aanvang van je reis te regelen. Visa worden afgegeven door de landen zelf, en zijn (online) te regelen via de respectievelijke ambassade of een visumdienst.

Check snel of je een visum nodig hebt voor jouw reisbestemming.

Informatie over Fiordland

Beste foto's & tips van Fiordland

'103721' door wilko '103721' door wilko

Nieuw-ZeelandFiordland

Nieuw-ZeelandFiordland

Lake marian

wilko

Langs de route richting Lake Marian kom je door dit soort sprookjesbossen. Elk moment verwacht je dat er een kabouter of elfje achter een steen vandaan komt. Een lange sluitertijd in het donkere bos ,voor de beweging in het water, is hier geen probleem. Een paar seconden heb je zo te pakken...

'162391' door riknikele '162391' door riknikele

Nieuw-ZeelandFiordland

Nieuw-ZeelandFiordland

Wereldwonder nr. 8?!

riknikele

OPENEN; Milford Sound, in het fiordenland op het Zuidereiland, is van ongekende schoonheid. Vaak wordt geroepen dat dit het achtste wereldwonder zou zijn... Maarja, van welke mooie plek op aarde wordt dat nou niet gezegd?! Anyways, het is een magische plek! Wij hadden (helaas) slecht weer, wat wel erg goed paste bij de grille natuur!!

'298138' door Nancy Carels '298138' door Nancy Carels

Nieuw-ZeelandFiordland

Nieuw-ZeelandFiordland

Fly for fish

Nancy Carels

Het landschap op de foto is het zusje van de bekende Milford Sound genaamd de Doubtful Sound. De visvangst van die dag werd achter op de boot schoongemaakt en de visafval werd in zee gedumpt. Daar hebben de hongerige vogels wel oren naar, een makkelijkere manier om aan eten te komen, is er bijna niet.

Laat kaart zien