Christchurch

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Christchurch image

Christchurch

Christchurch
Nieuw-Zeeland
Kosterg

Eindelijk geboekt! onze tweede grote verre reis! :-)

Jaja, eindelijk geboekt, onze tweede grote verre reis(!) Het duurde even om alle benodigde 'vergunningen' te krijgen om op reis te gaan. Met de baas, de opleiding, het geld, en de hoeveelheid vakantiedagen, overal moet rekening mee gehouden worden!
En dan het zoeken naar geschikte tickets, leuke hobby om uren tijd mee kwijt te zijn. Wat op de ene computer gevonden wordt, blijkt op de andere niet op het scherm te komen (??). Maar toch tickets gevonden voor een scherpe prijs, op een dacht ik ongebruikelijke route naar Nieuw Zeeland. We vliegen heen via San Fransisco en Auckland naar Christchurch, en op de terugweg van Auckland via Osaka, Japan. We gaan nog even uitzoeken of we ons ook moeten registreren voor de VS, weet iemand dit zo?

Het is de bedoeling om eerst het zuidereiland te bereizen, en langzaam naar boven te gaan. Hier hebben we een dikke 4 weken de tijd voor. We hebben ons al aardig ingelezen qua tips hier op het forum, erg handig! Nu verder bedenken of we een auto gaan huren of toch camperen, of beide? Nu ja, nog ruim 5 maanden voordat het zover is! De voorpret is minstens zo leuk!