Christchurch

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Christchurch image

Christchurch

Christchurch
Nieuw-Zeeland
Mnonnnnnn

(Un)expected Journey

Maanden geleden heb ik de tickets naar Nieuw- Zeeland geboekt. En jaren geleden ontdekte ik de Lord of the Rings films. Toen Nieuw-Zeeland in mijn agenda kwam te staan vond ik al snel de opnamelocaties van Lord of the Rings die door heel het land verspreid waren. En nu bleek onlangs dat de nieuwe film uitkomt The Hobbit, ook gefilmd in Nieuw Zeeland. Uiteraard werd direct mijn intersse aangewakkerd, die moet ik nog even zien!
Vandaag kwam dan eindelijk het bericht van de plaatselijke bioscooop:

"Kun je ook niet wachten om het eerste deel van de langverwachte Hobbit reeks te zien? Koop dan nu alvast je kaartje voor de nachtelijk première en wees er als eerste bij!"


Yesssssss, gaan! Vervolg van het bericht:

"Op de nacht van dinsdag 11 op woensdag 12 december wordt The Hobbit: An Unexpected Journey voor het eerst vertoond bij Wolff Bioscopen. De film begint om 00:12 uur."

Oeps....Rond die tijd vlieg ik ergens tussen Amsterdam en Shanghai, onderweg naar Nieuw Zeeland! Vreemde toevalligheid. Nu hopen dat ze aan boord van Air New Zealand de film al hebben weten te scoren. Vanaf Shanghai vlieg ik namelijk met hen naar Auckland. Ze noemen zichzelf zelfs al "The Airline of Middle Earth". En nog gaver; ze hebben hun instructiefilmpje voor aan boord gepimpt naar Lord-of-the-Rings-stijl. Benieuwd of ik hem ook echt zie in het vliegtuig. Check hem hier vast:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cBlRbrB_Gnc

Ik kijk nu dus uit naar mijn Expected Journey & Unexpected Journey!