Abel Tasman NP image

Abel Tasman NP


Beste reistijd

Abel Tasman NP
Nieuw-Zeeland
Yo2anda

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Wanneer kan ik het beste reizen naar Abel Tasman NP

Het weer in Abel Tasman NP

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Abel Tasman NP te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Abel Tasman NP? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Abel Tasman NP

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weerDe gemiddelde temperatuur en neerslag in Nieuw-Zeeland Zuid:Het zeeklimaat maakt het Nieuw-Zeelandse weer onvoorspelbaar. Het kan van het ene op het andere moment omslaan. De drukste seizoenen zijn de zomer, december t/m februari, en de winter, mei t/m augustus. Wie dus in alle rust van Abel Tasman NP wil genieten zonder per se de warmste en koudste dagen mee te pakken kiest voor de maanden februari, maart, oktober en november.