Nieuw-Zeeland reisblogs

Nieuws vanuit Nieuw Zeeland deel 5

jonneke was er(tot 30 jan 2009) Gepost op 30 jan 096 reacties

Nu een echt spannend verhaal!

Maandag 19/01

Mensen, mensen!
Ik heb een tongpiercing!
Ik zat er al een tijdje over te denken en toen we vandaag in Queenstown aankwamen gingen Simone & ik op zoek naar een piercingshop. Toen we er eentje gevonden hadden vertelde te piercingman (met gouden tanden, oh ja!) me vanalles over tongpiercings (dat het geen pijn zou doen & snel zou genezen enzo) en toen durfde ik niet meer (watje dat ik ben :P).
Er waren nog 2 andere vrouwen in de shop die me verzekerden dat het echt geen pijn zou doen en van Simone mocht ik haar handje vasthouden. Toen was ik overtuigd :).
Ik moest in een of ander kamertje komen en toen ging die kerel uitleggen wat er zou gebeuren. Ik moest gaan liggen en dan heel diep ik en uit ademen. Ik smeekte nog om een verdoving maar volgens hem was dat niet nodig. Dus ik ademde in en uit en toen RATS zat die naald erdoor & binnen 10 sec. zat de hele piercing erin. En het deed dus echt geen pijn, echt wonderbaarlijk :D!
M'n tong is nu nog neit opgezet (8 uur later) maar volgens die kerel is dat morgen ochtend wel anders... Eten ging wel goed. Heb soep en friet op zonder al te veel moeite.

- onze camper is trouwens kapot (de versnellingsbak) dus vannacht slapen we voor de repareer garage en morgen wordt 'ie gemaakt (gelukkig op kosten van het verhuurbedrijf) Is ook wel weer eens avontuurlijk :).

jonneke Positie 31742 (0 p.) Lid sinds 25-09-2008 Foto's en tips: 162 Blogs: 57 Fans: 0
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

weer terug thuis
4 2
Gepost op 29 mei
Nederland Zeeland
Nog maar 1 nachtje slapen!!
0 8
Gepost op 21 mei
Australië Sydney
Vaarwel Melbourne!
0 6
Gepost op 18 mei
Australië Melbourne

Reacties bij deze blog

Door: • Geplaatst op

Hoi Jonneke, gelukkiig je was er weer! Ik kom net terug uit het bos. Het is hier schitterend, er ligt zo n 4 cm. sneeuw en het is niet koud. Joy heeft volop genoten en ik niet minder! Praat je nu met dubbele tong vanwege de piercing? Las het goeie nieuws van je grote broer, geweldig. Zo zie je maar weer. het nieuws van de familie komt via jouw blog binnen. Heel veel groeten, poot van Joy

Door: • Geplaatst op

Hadiemeissie,
Foei foei, met zo'n tandglazuurverwoestende ijzerwinkel in je snuitje kun je je grote hobby: het likken aan zeer krachtige elektromagneten voorlopig op een uiterst laag pitje zetten. En pas op met mobiel bellen, die stalen staaf fungeert als antenne waardoor de hele wereld meeluistert met alle intieme ontboezemingen die je in het vervolg toevertrouwt aan je hartsvriendinnen.
Ach, met lede ogen moeten wij ons kleine meisje zien ontsporen tot een ruige rockchick. Herkennen we je staks nog als we je bij Schiphol ophalen ? Getatoueerd, bruinverbrand, gepierced, met wilde haren en een krokodil onder je arm ? Zwaai maar naar ons, je kunt me herkennen aan een fraaie snor...

Door: • Geplaatst op

Ha lieverd,
ja na al die spannende avonturen van jou heb ik maar weinig schokkends te melden...
Het is hier weer maar eens ijs- en ijskoud, het werk is niet jedat, Bono heeft weer binnen gepist, en we hebben een nieuwe TV. Boeiend!!!!
Spannend, spannend, spannend daar bij jou. Ik was blij weer berichten van je te horen, ik raak er een beetje aan verslaafd. Als je straks weer thuis bent moet je dat ook maar dagelijks doen hoor, zo'n soort van dagboek. Het brengt wat licht in het leven van ons saaie grijze bestaan. Het idee van Marlon over die centen volg ik ook graag op hoor, ik hoor het wel van je mamske. Als je dat dan een week of wat scheelt, is dat toch weer meegenomen, en je bent er maar 1 keer he. Nou dag kind, pas op jezelf en tot de volgende blog. Pee Es. Zit er geen WC in die camper????
Veel liefs van Evelien en Geert.

Door: • Geplaatst op

Ha ontzettend lieve nicht (neem dit goed in je op, want dat ga ik niet meer herhalen!)
Sorrie dat ik even niets meer heb laten horen, maar de stress van het werkende leven had me even helemaal in zijn greep. Rook uit mijn oren, stoom uit mijn neusgaten..... De kerstvakantie bracht ook geen rust, ik heb met één van jouw voorouders een vloer gelegd (die met die snor), computerproblemen opgelost, plinten geverfd, boekenkast afgebroken, alle boeken naar boven, weer opgebouwd, boeken naar beneden, werkstuk gemaakt voor studie, etc. Na de vakantie was ik dan ook geheel uitgeput. Jouw blogs zijn dan helemaal geweldig om te lezen, helemaal nu je in Nieuw Zeeland zit. Als ik ze lees (ademloos) is het net alsof ik naar een film zit te kijken. Geniet maar zolang er nog wat in je portemonee zit en laat ons vooral meegenieten. Als je jarig bent zal ik wel wat doneren, als alle andere lezers dat óók doen kan je misschien wat langer blijven!?
Nou hele enorme groeten en kroelen en tot de volgende blog, Marlon

Door: • Geplaatst op

djeeah... nog geen tijd gehad om je blogs te lezen hoor. veel te druk met het opruimen van die puinhoop die ook wel bekend staat als mijn kamer. ik heb dit keer ook wat te melden namelijk

Hetiszover-hetisover: It's official... je grote broer is vanaf vandaag officieel gediplomeer Ambachtelijk Meubelmaker!!!!

na het oplruimmen van mijn kamer en even een bezokeje gebracht te hebben aan richard aka monobrow zal ik natuurlijk wel al je blogjes even lezen en daar natuurlijk ook weer even mijn deskundige vizie op los laten!!!

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.