Nieuw-Zeeland Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Motel weigert volledig dorp

Gepubliceerd: 24 apr 2009
0

In Nieuw-Zeeland heeft de eigenaar van een motel in Palmerston North na problemen met gasten uit Wainuiomata zijn complex gesloten voor alle zestienduizend inwoners uit deze plaats.

Nadat een sportteam van de middelbare school en een sportclub uit Wainuiomata overlast veroorzaakten, besloot eigenaar Steve Donolly een volledig verbod op te leggen voor alle bewoners van deze plaats. De eigenaar beschuldigt de sportieve jongeren van spugen, geluidsoverlast, het gebruik van vloekwoorden en het niet houden aan de regels.

Schuld van motelmanager
"Ik heb de laatste jaren ongeveer honderd bezoekers uit deze plaats ontvangen en misschien één van hen die wij aardig vonden. Ze zijn het niet waard en we zullen dezelfde maatregelen nemen tegen iedereen die ons zoveel stress bezorgt," zegt Steve Donolly. De directeur van de Wainuiomata middelbare school, gevestigd op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland, reageert hierop door de schuld te geven aan de motelmanager: "Het zijn tieners dus er is altijd een bepaald niveau aan geluidsoverlast. De manager was onredelijk en zelfs vrij agressief".

Foto door marleenrobert.reisreporter.nl
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Nieuw-Zeeland artikelen
Reisnieuws
De grote ken je. Maar ken je deze 5 onbekende watervallen ook?

04 jul 2017, Je hebt vast wel eens gehoord van grote jongens zoals Iguazu, Niagara en Victoria. Maar ken je deze 5 onbekendere watervallen ook? Vál van de ene verbazing in de andere.

0
Reisnieuws
Zie jij jezelf al van deze berg afglijden?

18 jun 2017, De natuur blijft verrassingen in petto hebben. Zo creëerde ze nabij het Nieuw-Zeelandse plaatsje Gisborne een ontzettend gave, natuurlijke glijbaan. Durf jij?

0
Reisnieuws
De 6 nieuwste backpackbestemmingen

05 apr 2017, Eigenlijk zou iedereen tenminste één keer moeten backpacken, want het is een onvergetelijke en compleet nieuwe reiservaring. Vermijd dan wel de platgelopen backpackersoorden. Wij helpen je op weg met de nieuwste backpackbestemmingen op ieder con...

1

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.