Papeete malaria

Is er malaria in Papeete en wat zijn de malaria gebieden Papeete? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Papeete, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Papeete. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Papeete verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Papeete om te zien of jouw Papeete reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Papeete is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Papeete

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Papeete.  

Informatie over Papeete

Beste foto's & tips van Papeete

'416032' door LauraSan '416032' door LauraSan

Frans-PolynesiëPapeete

Frans-PolynesiëPapeete

Een dag aan het stran

LauraSan

Tahiti, Eind van de dag gaat iedereen naar het strand om lekker te genieten van watersporten, zoals hier van surfen. De weg is vol met geparkeerde autos die hier komen met hun surfboarden. Helaas hebben wij geen grote golven gezien toen wij er waren, terwijl de Billabong had moeten plaastvinden . Het wordt elk jaar hier in Tahiti iti gehouden.

'392247' door LauraSan '392247' door LauraSan

Frans-PolynesiëPapeete

Frans-PolynesiëPapeete

Vissen bij...zonsinde

LauraSan

Buiten Papeete, langs het strand bij zonsondergang varen de boten en komen de mensen vissen. Er is nog licht en de bergen van Moorea komen te voorschijn in de achtergrond.Ik vond de schaduw van deze boot wel mooi.

'15306' door sgtravel '15306' door sgtravel

Frans-PolynesiëPapeete

Frans-PolynesiëPapeete

Waterbungalows

sgtravel

Accomodatie van een 5* hotel net buiten Papeete boven de azuur blauwe lagoon

Laat kaart zien