Frans-Polynesië Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Louise ten Have filmt op Tahiti

Gepubliceerd: 25 jun 2009
1

Voor Columbus editie 19 zijn de oprichters Matthijs de Groot en Louise ten Have op reportage in Frans Polynesië. Hier test Columbus fotografe Louise haar nieuwe Canon EOS 5D Mark II met videofunctie uit. Zie voor alle ervaringen: louisetenhave.reisreporter.nl.

NB:

In verband met snelheid, zijn de filmpjes in kwaliteit gecomprimeerd. Het origineel is in high definition.


Get Flash to see this player.

Get Flash to see this player.


%s


Lees ook:
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Frans-Polynesië artikelen
Reisnieuws
Benieuwd waar Obama van zijn pensioen geniet? Nou, hier!

18 apr 2017, Terwijl we nu wel kunnen stellen dat een groot deel van de wereldbevolking de voormalige Amerikaanse president Obama mist, leeft de persoon in kwestie als een god op dit prachtige bounty-eiland...

0
Reisnieuws
Zijn dit de mooiste drone-foto's aller tijden?

02 mrt 2017, In het kader van de Drone Photo Contest 2016 op de website Dronestagr.am deelden fotografen van over de hele wereld hun meest bijzondere drone-beelden. Dit zijn de tien prijswinnaars. WAUW!

1
Reisnieuws
5 paden die volgens ons pas over 5 jaar gebaand zijn

28 feb 2017, Nu mensen mobieler en reislustiger zijn dan ooit wordt het aloude Columbus-principe 'buiten de gebaande paden treden' steeds moeilijker. In plaats van ons te richten op de meest onontdekte plekjes in het heden kijken we eens vooruit, vijf jaar de ...

0

Reacties van bezoekers Reageer

Marjan

Door: Marjan • Geplaatst op

ziet er toch al wel stoer uit die videofunctie op die 5D, ondanks dat de beelden gecomprimeerd zijn. Ben benieuwd of de videofunctie op de 7D ook zo goed is. Want voor wildlifefotografie is zo'n 1.6 crop-camera natuurlijk ideaal en dan ook nog 18 megapixels..... ik wil er eentje!!!

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.