Namosi Highlands malaria

Is er malaria in Namosi Highlands en wat zijn de malaria gebieden Namosi Highlands? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Namosi Highlands, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Namosi Highlands. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Namosi Highlands verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Namosi Highlands om te zien of jouw Namosi Highlands reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Namosi Highlands is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Namosi Highlands

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Namosi Highlands.  

Informatie over Namosi Highlands

Beste foto's & tips van Namosi Highlands

'441285' door joriekehuurneman '441285' door joriekehuurneman

FijiNamosi Highlands

FijiNamosi Highlands

Tropische bloem

joriekehuurneman

Fiji. Prachtig land, prachtige mensen, 3 weken de eer gehad om bij de locals te wonen. Overdag namen ze me vaak mee naar Namosi Highlands waar ik de meest prachtige bloemen en bomen tegenkwam. Voor deze foto heb ik express de flitser gebruikt ook al was het op klaarlichte dag. Hierdoor heb je het effect in de foto dat de ene helft net lijkt alsof het getekend is.

Laat kaart zien