Monuriki malaria

Is er malaria in Monuriki en wat zijn de malaria gebieden Monuriki? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Monuriki, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Monuriki. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Monuriki verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Monuriki om te zien of jouw Monuriki reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Monuriki is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Monuriki

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Monuriki.  

Informatie over Monuriki

Beste foto's & tips van Monuriki

'844689' door IrisRobijn '844689' door IrisRobijn

FijiMonuriki

FijiMonuriki

Time traveling is lik

IrisRobijn

Sailing on inland waters and at sea. In the summer and in the winter. Swimming in nature, see the Sun on the water, swimming. Sleeping on the water, preferably outside. Classical music concerts and dance to disco in the garden. Smoothie on the beach and go to a 5-star restaurant. Enjoying. Straightforward life, lots of laughter. Long tables full of lovely people, authentic children, food and good wine. Diving, traveling, painting, sculpture, visit museums and let's be enchanted by life

Laat kaart zien