West Australië reviews

8
Australië West Australië
Marlies was hier 15 mrt 2018
Cape Range National Park - West-Australië. 'n Prachtig gebied waar droogte, hitte en de Indische Oceaan elkaar ontmoeten. Wij waren er in februari-laagseizoen- soms hadden we zelfs de jeugdherbergen voor ons alleen!! Niet altijd even leuk (je hebt niemand om je ervaringen mee te delen of gezellig te eten ...), maar het houdt ook in dat je de wandelpaden, wegen en vooral de stranden-en dus het Ningaloo Reef-ook voor jou alleen hebt. Da's zo super in het Westen: je kan er zo van het strand snorkelen; je weet niet wat je ziet!!!stel je voor: Je zit op een rots aan het strand, je trekt je flippers aan, je zet je bril op, steekt je hoofd even onder water om te kijken of je bril goed zit en er zwemmen al tropische visjes rond je voeten ... Zaaalig!!Om nooit meer weg te gaan ..En je hoeft niet eerst een bootje te huren (of zo van die regelingen te treffen)nee, je gaat -voorzichtig weliswaar-het water in en je geniet...één van de mooiste Nationale parken waar we al geweest zijn!!De wandeling door de droge rivierbedding was ook super (wel genoeg water meenemen want de temperatuur kan behoorlijk oplopen), kangoeroes in overvloed, schildpaddeneieren die uitkomen(jammer genoeg hebben we geen schildpadjes gezien- wel de eierschalen die op het strand achterblijven)en we hebben zelfs 's morgens héél vroeg een haai gezien vanaf het strand...
Regio
  • snorkelen recht van het strand
  • kunt er bijna niet komen zonder eigen vervoer
Review geplaatst op 2018-03-15
10
Australië West Australië
MSchoonveld was hier 01 mrt 2017
Na inmiddels 4x hier geweest te zijn, is het mijn tweede (misschien wel eerste) thuisland geworden.. Australië heeft alles: prachtige natuur, verlaten kustlijnen en ruige outback! De mensen zijn erg aardig en het leven is relaxed. 'No worries' is niet voor niets een typische Australische uitspraak!
Regio
  • The real outback
  • Ver weg van NL..
Review geplaatst op 2017-06-13
9
Australië West Australië
IriZe was hier 01 dec 2016
Western Australia heeft zoveel te bieden! Fantastische stranden, Nationale Parken die adembenemend zijn (Karijini NP, Purnululu NP,...) Er zijn toeristische plekken maar ook plaatsjes die nog off the beaten track zijn. Voor elk wat wils!
Regio
  • Voor elk wat wils
  • Wees goed voorbereid
Review geplaatst op 2017-01-04
7
Australië West Australië
YaraBon was hier 01 mrt 2016
West Australië. De grootste staat met de meeste natuur en de minste inwoners (nog geen 1 per KM2). Ik heb zelf het zuidwesten en de zuidkust van West Australië bezocht. Prachtige kliffen, een weg door de Nullabor Woestijn. In het zuidwesten grotten, wijngaarden en de mogelijkheid om te surfen. Je voelt je hier echt nog een ontdekkingsreiziger. Als je tussen Perth en Broome naar Darwin reist, schijnt het nog veel mooier te zijn. Helaas had ik die mogelijkheid niet.
Regio
  • Ruige natuur
  • Nullabor Dessert
  • Rust
  • Dure benzine
Review geplaatst op 2016-10-30
8
Australië West Australië
Cape Range National Park - West-Australië. 'n Prachtig gebied waar droogte, hitte en de Indische Oceaan elkaar ontmoeten. Wij waren er in februari-laagseizoen- soms hadden we zelfs de jeugdherbergen voor ons alleen!! Niet altijd even leuk (je hebt niemand om je ervaringen mee te delen of gezellig te eten ...), maar het houdt ook in dat je de wandelpaden, wegen en vooral de stranden-en dus het Ningaloo Reef-ook voor jou alleen hebt. Da's zo super in het Westen: je kan er zo van het strand snorkelen; je weet niet wat je ziet!!!stel je voor: Je zit op een rots aan het strand, je trekt je flippers aan, je zet je bril op, steekt je hoofd even onder water om te kijken of je bril goed zit en er zwemmen al tropische visjes rond je voeten ... Zaaalig!!Om nooit meer weg te gaan ..En je hoeft niet eerst een bootje te huren (of zo van die regelingen te treffen)nee, je gaat -voorzichtig weliswaar-het water in en je geniet...één van de mooiste Nationale parken waar we al geweest zijn!!De wandeling door de droge rivierbedding was ook super (wel genoeg water meenemen want de temperatuur kan behoorlijk oplopen), kangoeroes in overvloed, schildpaddeneieren die uitkomen(jammer genoeg hebben we geen schildpadjes gezien- wel de eierschalen die op het strand achterblijven)en we hebben zelfs 's morgens héél vroeg een haai gezien vanaf het strand...
Regio
  • snorkelen recht van het strand
  • kunt er bijna niet komen zonder eigen vervoer
Review geplaatst op 2017-02-04