Sydney

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Sydney image

Goodbye Sydney!

Sydney
Australië
Reefje

Goodbye Sydney!

Het is dan zover. Na bijna vier weken Sydney, heb ik besloten om donderdag mijn reis voort te zetten. MTV liet op zich wachten (heb zo’n beetje elke dag gebeld, gemaild en ik ben langs geweest) en ik vind het zonde van mijn tijd om alles van een stage baantje te laten afhangen. (uiteraard belde Mona van MTV nadat ik mijn plannen al had gewijzigd!) Eigenlijk ben ik wel blij met mijn keuze. Nadat Quentin mij al het moois van de westkust had laten zien, kon ik gewoon niet meer wachten om alles zelf te ontdekken!

Ingrid en Laura (Jumbo) zitten nu in het noorden van Oz en ik heb besloten om hun achterna te reizen. Samen gaan we de oostkust naar beneden reizen, om vervolgens met oud en nieuw weer terug in Sydney te zijn. Ik heb er echt ontzettend veel zin in! Toch zal ik Sydney wel een beetje missen. Misschien niet zozeer Sydney zelf, maar de vertrouwde dingen. De afgelopen 2 weken heb ik veel tijd doorgebracht in mijn huis in Surry Hills met de Franse jongens. Quentin en ik hebben zo’n beetje elke dag tot in de late uurtjes gebabbeld over van alles en nog wat. Ik zal mijn Franse lover toch wel een beetje missen! Beiden blijven nog twee weken in Sydney, vervolgens gaan zij door naar Young om daar op een farm te werken. Misschien dat ik ze met oud en nieuw weer in Sydney tref.

Judith is ook van plan om weg te gaan uit Sydney. We spreken nog een keer af om een hapje te gaan eten tijdens het Noodle Festival in Hyde Park. Oktober is the Good Food Month en dat vieren ze elke jaar met een Aziatisch food festijn. Vanavond is het lekker druk in het park. Het eten smaakt goed en Judith en ik besluiten samen een toetje te delen. We hebben geen reden om heimwee naar Nederland te hebben. Ons toetje bestaat namelijk uit Poffertjes met Karamelsaus!

Foto's

8b927.jpg
8b927.jpg
Reefje
8b927.jpg
8b927.jpg
Reefje
f39e8.jpg
f39e8.jpg
Reefje
f39e8.jpg
f39e8.jpg
Reefje
42cbb.jpg
42cbb.jpg
Reefje
42cbb.jpg
42cbb.jpg
Reefje
d6ee7.jpg
d6ee7.jpg
Reefje
d6ee7.jpg
d6ee7.jpg
Reefje