Sydney reisblogs

There is no place like home!

reefje was er (tot 20 sep 2008) Gepost op 18 jun 120 reacties

Als ik vrijdagochtend wakker word in mijn tweepersoonsbed prijs ik mezelf een gelukkig mens. Dit veranderd al snel wanneer ik de deur van mijn kamer open doe…

Hoewel zo’n beetje iedereen van de Jumbo heeft besloten tot maandag in het hostel te blijven, heb ik besloten om een plekje voor mezelf te zoeken. Via een of andere website kwam ik bij de advertentie van Pete uit (een hippie van middelbare leeftijd die in een grijs verleden ook journalistiek heeft gestudeerd en nu een basspeler is). Hij had nog een kamer vrij voor een redelijke prijs (verder no strings attached, kan gaan wanneer ik wil) in Surry Hills, dat ongeveer 30 minuten lopen of 5 minuten met de trein van het centrum ligt. Nadat ik mijn kamer van onder te boven had gestoft, koffer was uitgeruimd en mijn spullen waren opgeruimd, kon ik het huis eens goed verkennen.

Lekker hoor je eigen kamer, maar de hygiëne in dit huis is ver te zoeken! Weet niet of dit aan het feit ligt dat hier alleen maar mannen wonen (ik deel dit huis met 2 Peruanen, 1 Duitser, 2 Fransen en Pete de eigenaar). De badkamer bestaat uit een bad (met verkleurde plekken), een douchekop en een wc. We hebben een kleine woonkamer met een tafel en stoelen, 1 gele bank met een doek erover (om de vlekken enigszins te verbergen) en digitale tv met dvd (dat dan weer wel!). De keuken is uitgerust met alle benodigdheden, potten, pannen, ijskast, vriezer, toaster, magnetron, oven, gasfornuis etc. Maar ook deze kamer is niet hygiënisch verantwoord. Ik hou het de eerste week wel even bij magnetronmaaltijden!

reefje Positie 27740 (0 p.) Lid sinds 17-06-2012 Foto's en tips: 59 Blogs: 55 Fans: 0

Foto's bij deze blog

blogfoto nr. 1
Voordeur
blogfoto nr. 2
Mooie geplastificeerde trap
blogfoto nr. 3
Lovely garden
blogfoto nr. 4
De woonkamer
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Volcanic Hazard!
4 1
Gepost op 09 maart
Nieuw-Zeeland Tongariro Crossing
Humanopoly
0 1
Gepost op 09 maart
Nieuw-Zeeland Auckland
Auckland Council
0 1
Gepost op 27 januari
Nieuw-Zeeland Auckland

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.