Sydney reisblogs

Voorbereidingen bijna klaar

ajvermeer bereidt zich voor Gepost op 22 jun 093 reacties

Zode laatste voorbereidingen zijn bijna afgerond.alle benodigde spullen zijn aanwezig en we beginnen ons af te vragen wat we allemaal in onze tassen gaan stoppen.zojuist het weerbericht bekeken omte zien wat onste wachten staat.
In Sydney en melbourne kunnen we defleecetruien aan en in Cairns moet de zwemkleding mee dus van alleswat in de tassen. we gaan lekker door met onze voorbereiding De komende dagen nog even wat tipsophalen bij vrieden die ons reisschema al afgelegd hebben en verder nog wat info bijeenharken van een bewoner van geryhaarwerk en dan alles bundelen omzo volledig mogelijk op pad te gaan De spanning bij dekinderen begint nu ook toe te nemen

ajvermeer Positie 17418 (0 p.) Lid sinds 11-09-2008 Foto's en tips: 81 Blogs: 27 Fans: 0
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Onze laatste dag in Cairns
0 2
Gepost op 28 juli
Australië Cairns
The end is near
0 3
Gepost op 25 juli
Australië Cairns
Daintree rainforest en daintree river
0 0
Gepost op 23 juli
Australië Cairns

Reacties bij deze blog

Door: • Geplaatst op

Zo, al aangekomen in Hong Kong? Vanmiddag om 14:27 ipv 14:00 het luchtruim gekozen naar Hong Kong zag ik op CathayPacific, dus mooi op tijd vertrokken! De verwachte aankomsttijd staat ook op internet en is lokale tijd 07:32 in plaats van 07:25. Jullie vlucht zal dan dus wel wind mee hebben, want zo loopt ie toch een paar minuten in. Lekker gehobbeld boven de Himalaya? Beetje turbulentie misschien vanwege de hoge bergen?

Enfin, als je dit leest ben je waarschijnlijk in Honk Kong op de luchthaven even aan het kijken via de gratis internet of er een berichtje is. Je moet tenslotte toch wachten op de vervolgvlucht naar Sydney:)

Veel plezier en tot mails!

Martin

smjansen

Door: smjansen • Geplaatst op

Nou nu is het dan echt bijna zover. Alles mee? Pak in ieder geval je zin, goede humeur en avontuurlijk gevoel in maar ook je vermogen om te genieten van de omgeving en elkaar! Jullie zullen het vast fantastisch vinden. Doe de groeten aan de kangaroes en de koalas in Kenneth River (je weet nog wel de camping vlak voor de 12 Apostelen).
Groetjes,
Sonja

Door: • Geplaatst op

ik hou van Natasja

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.