Australië reisblogs

gratis brood en zingende mexicanen

jonneke was er(tot 25 okt 2008) Gepost op 25 okt 087 reacties

Lieve mensen,
daar ben ik weer hoor...
Gisteren hadden we een feestje op de campus bij Franse vrienden van Loes. Het was heel erg gezellig en we hebben foto's bekeken van de great ocean road trip die ze met z'n allen gedaan hebben. Super mooi! Nu heb ik nog meer zin om te gaan! We hebben trouwens niets meer van die jongens gehoord dus we hebben besloten om samen met Serena een auto te huren en dan met z'n 3en de trip te doen.
Maargoed, na dat feestje zijn we nog even uit geweest. Naar de Nevermind, een soort la strada. Echt gaaf daar! Met 2 dakterassen. Toen we terug naar huis liepen kwamen we langs een bakkerij en dat rook echt super lekker! Johannes was nogal dronken en hij ging staan bedelen voor de winkelruit. De man die daar werkte, een oud Koreaans mannetje, riep iets naar ons dus we dachten dat 'ie boos was maar toen kregen we ineens 2 krenten broden van hem, gewoon gratis! Echt heel erg lekker, nog warm enzo. En toen riep hij ons terug voor een derde! Echt prachtig was dat.
De volgende ochtend hebben Loes en ik er wentelteefjes van gebakken, iedereen hier in huis is daar nu echt fan van, echt leuk.
Vandaag zijn we weer al te laat opgestaan, haha. We zijn ook weer naar st. Kilda geweest omdat het zulk lekker weer was. We hebben daar een rondje gelopen en zijn toen op het strand gaan chillen met een broodje. Er waren een paar Mexicanen met een gitaar en die waren steeds liedjes aan het zingen en aan het dansen. Dat was echt heel erg leuk want iedereen die langs kwam werd helemaal enthousiast en ging mee dansen en zingen. Toen Tiiu en ik weg wilden gaan kwam 1 van die mannetjes naar ons toe en zei: 'Can we sing a song for you? It's about beautiful womans' (hij wilde maar niet geloven dat het woord womans niet bestaat :P) dus wij zo: 'ehm yeah ok, why not..' Dus gingen ze zo een liedje voor ons zingen in het Spaans en het was echt super vals maar wel lief dus deden we maar net of we het mooi vonden, haha.
Nou, toen zijn we maar weer eens naar huis gegaan en hier zit ik dan weer. Om 12 uur 's nachts in de tuin in m'n hemdje. Australie is echt te relaxed!
Het valt me trouwens wel op dat hier super veel barbie-meisjes rond lopen. Ze lijken allemaal uit het programma 'my super sweet 16' te zijn gestapt. Als je naar die gesprekken luistert komt er in ongeveer elke zin: 'so I was like.. oh-my-god' voor. Er is hier ook heel erg veel racisme, dat had ik echt niet verwacht! Maargoed, gelukkig zijn de mensen waar we op dit moment mee optrekken wel leuk :D.
We hebben net besloten dat we morgen voor de verandering weer maar eens naar st. Kilda gaan en dan Bennie meenemen met z'n gitaar. Dat wordt vast gezellig.
Nou menschen.. dat was het wel weer voor vandaag. Nog steeds niet echt veel spannends helaas maar dat komt vanzelf wel, haha. Voor nu chill ik 'm nog even!
Cheers!
xx, liefs.

jonneke Positie 32244 (0 p.) Lid sinds 25-09-2008 Foto's en tips: 162 Blogs: 57 Fans: 0
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

weer terug thuis
4 2
Gepost op 29 mei
Nederland Zeeland
Nog maar 1 nachtje slapen!!
0 8
Gepost op 21 mei
Australië Sydney
Vaarwel Melbourne!
0 6
Gepost op 18 mei
Australië Melbourne

Reacties bij deze blog

Door: • Geplaatst op

Hey Jonne!

Sounds nice! This womans wil ook in een hempje in de tuin zitten snachts! Helaas komt alle warmte hier uit de combimagnetron! ( en om daar dan naast te gaan zitten snachts in een hempje.....tja)

Have fun!

X Roos

Door: • Geplaatst op

Hoi Jonneke,

Lijkt me daar echt geweldig! Jij in die zon en wij hier in herfstachtig weer. Kostte me wel even moeite bij je site te komen, maar uiteindelijk toch gelukt. Ben bllij dat ik weet dat je goed op jezelf kunt passen anders zou ik me toch wel enige zorg maken! Maar ik heb iets leuks te vertellen ik ben sinds 30 oktbober en ja dat lees je goed op de verjaardag van je tante (Jo)sien, oma geworden van een klein (sientje) meisje en ze heet Floot Elise! Ze is kern gezond maar Lies heeft wel moeten zweten en Floor is tenslotte met de keizersnee geboren maar het gaat goed met moeder en dochter en met mijn zoon Paul! Paul is een heel trotse vader en daar ben ik als zijn moeder zijnde weer erg trots op. Floor is een schitterende baby (ja dat zeggen alle oma's) maar dit meisje echt heus! Als je terug bent, moet je gauw eens komen en dan is ze in verhouding tot nu al weer erg groot. Tante Josien natuurlijk trots want dit was toch wel erg leuk zo op haar zestigste verjaardag. Leuke bijkomstigheid is dat Paul net zo oud is als opa toen tante Jos is geboren; wat een toeval toch he! Maar meis geniet maar volop! Ik moet er trouwens niet aan denken dat Floor over 18 jaar ook zegt dat ze naar Australie gaat, ga ik als ouwe oma gewoon mee! Lieve Jonneke geniet maar lekker en als je ergens een adresje hebt waar je langer bent, even doorgeven aan je ma dan kunnen we foto's e.d. sturen.
Lieve groet van je tante Rita en van Otto, Saskia en Rick, Paul en Lies en Floor, Gijs en Laurie en van Marijn en Anne!!

Door: • Geplaatst op

Heej Jonneke!

Klinkt goed, dat Australie! Beter dan de drukke kinderboekenweek hier... :-p Geniet ervan, hartelijke groeten uit de boekwinkel!!

Door: • Geplaatst op

heey jonn,
haha super komisch dat die gasten zongen;)
jan is helemaal verschrikt en heeft trauma's omdat ik gewoontes van jou over aan het nemen ben ofzo(heeft denk ik te maken dat hij nog erg vaak zn broek aan moet houde naar kantoor:P)
ik hoop dat je nog veel blogs gaat schrijven want vind leuk om te lezen!!
vanavond finale van joseph.. ben benieuwd:P
veel plezier eej!!!daro:P
greets darlin'

Door: • Geplaatst op

Hoi Jonneke, net weer alle mails gelezen, ook leuk dat ik op deze manier wat van mijn neefje hoor en zijn vrouw en dat we misschien vandaag wel uitbereiding van de fam. kunnen verwachten. Je bent nu al bijna 1 week van huis en ik bespeur nog geen beetje heimwee. Volhouden zo, genieten wij op afstand lekker mee. Groeten en een poot van Joyke

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.