Queensland reisblogs

Wicked camper in Airlie Beach

jonneke is er nu(tot 29 nov 2008) Gepost op 29 nov 082 reacties

Lieve mensen,
gisteren ben heb ik samen met Bram in de Wicked camper van Alex, Marian en Nico (die zitten nu dus op de Whitsunday's) de omgeving een beetje bekeken. Eerst hebben we een rainforest walk gedaan. Dat duurde en uurtje en was erg mooi. Het was gelukkig ook niet zo warm dus het was goed vol te houden. Ik blijf het regenwoud geweldig vinden!
Daarna gingen we naar een waterval (nouja, in het regenseizoen is het een waterval.. in deze tijd van het jaar is het gewoon een meertje) om te zwemmen.
Na een uurtje daar te hebben gechilled zijn we door gegaan naar Andrew (vriend van Brams zus). Daar hebben we lekker gegeten en muziek gemaakt. Andrew is echt een soort hippie. Hij woont in een caravan ergens achteraf, vrij primitief allemaal. Hij heeft ook een super schattige vogel: Pearl. Dat beestje is super tam en wil de hele tijd op je schouder zitten. Hij kan ook op commando fluiten, dat is echt grappig.
Daarna zijn we terug naar Airlie Beach gegaan en heb ik heerlijk geslapen.

Vandaag komt iedereen terug van de Whitsunday Islands dus vanavond gaan we met z'n allen uit.. dat zal wel gezellig worden :D.

Liefs!

jonneke Positie 31685 (0 p.) Lid sinds 25-09-2008 Foto's en tips: 162 Blogs: 57 Fans: 0

Foto's bij deze blog

blogfoto nr. 1
Met Pearl.
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

weer terug thuis
4 2
Gepost op 29 mei
Nederland Zeeland
Nog maar 1 nachtje slapen!!
0 8
Gepost op 21 mei
Australië Sydney
Vaarwel Melbourne!
0 6
Gepost op 18 mei
Australië Melbourne

Reacties bij deze blog

Door: • Geplaatst op

Hallo Jonneke,

Gisteren heerljk geshopt met je moedertje, tante Jos en Saskia in Nijmegen en ik moet zeggen, eerlijk waar dat was heel gezellig! Eerst bij Paul geweest en mijn kleindochtertje bewonderd, ze is geweldig! Ze kijkt al heel intelligent!
Jonneke ik volg je belevenissen op de voet; oh en dan gaat het me kriebelen. Ik hoor dan oma zeggen: "ik ben veel te vroeg geboren!"Ja, zo denk ik nu ook, want ik zou het ook dolgraag willen!, geniet maar lekker en denk zo af en toe even aan het koude Holland!

Lieve groet van je tanteDoor: • Geplaatst op

Chillen, muziek maken, zwemmen, stappen, dat had je toch ook in Goes kunnen doen ? O, waarom moest jij toch zo ver van ons henen ? Het is zoo stil in ons nederige huisje op de heide, wij wenen elken dag een uurtje (van 9 tot 10), daarna gaan we weer gewoon door met onze dagelijkse bezigheden.
Hey meissie, geniet maar flink van je vrije leventje, kus & knuf van mij, poot van Zappie.
XXXX papa.

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.