Queensland

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Queensland image

Queensland

Queensland
Australië
Jonneke

Mission Beach

Nounou mensen, ik heb eindelijk weer eens wat beleefd hoor, haha!
Zit nu dus in Mission Beach, een klein (lees: miniscuul) plaatste onder Cairns. Er is niks te beleven maar we zitten vlak bij het regewoud. Ons hostel is veel te duur aangezien je met z'n 10en op een kamer ligt, er geen airco is en er in de kamer onder ons vanaf 8 uur 's ochtends wordt verbouwd. Maar ach, dat hoort erbij.
Vanochtend samen met Tiiu en Bram (Nederlandse jongen die we in Cairns hebben leren kennen) een mountainbike gehuurd en toen zijn we door het regenwoud gaan fietsen. Dat was echt geweldig mooi! (maar ook wel zwaar en stijl!)
Op een gegeven moment gingen we een track doen die heel erg lastig was, veel boomstronken enzo maar dat was echt gaaf! We kwamen uiteindelijk uit bij een kreek waar we even konden uitrusten, dat was wel fijn, haha.
Toen zijn we naar het strand gefietst en van daaruit weer naar het hostel. Tiiu en Bram fietsten over het strand maar daar had ik niet zo'n zin in dus ben ik maar via de autoweg (ze hebben hier geen fietspaden, levensgevaarlijk) teruggereden. Heb denk ik ongeveer 10 kilometer omgereden omdat ik verkeerd gegaan was (sukkeltje) maar heb wel een Casuaris gezien! (je weet wel, soort grote struisvogel met blauw enzo.. zoek maar op op google :P). Echt op een paar meter afstand! Ze vallen wel redelijk vaak mensen aan dus durfde niet te stoppen voor een foto, haha.
We zijn in totaal 7 uur weg geweest met eingeljik bijna geen pauzes dus ik denk dat we toch wel zo'n 5,5 tot 6 uur gefietst hebben! Heb daarom nu wel een blauwe kont van al dat gefiets, haha.
Morgen ga ik door naar Townsville, dat schijnt wel een leuk stadje te zijn.
Tot dan!
xx liefs!