Queensland reisblogs

Mission Beach

jonneke was er(tot 18 nov 2008) Gepost op 18 nov 085 reacties

Nounou mensen, ik heb eindelijk weer eens wat beleefd hoor, haha!
Zit nu dus in Mission Beach, een klein (lees: miniscuul) plaatste onder Cairns. Er is niks te beleven maar we zitten vlak bij het regewoud. Ons hostel is veel te duur aangezien je met z'n 10en op een kamer ligt, er geen airco is en er in de kamer onder ons vanaf 8 uur 's ochtends wordt verbouwd. Maar ach, dat hoort erbij.
Vanochtend samen met Tiiu en Bram (Nederlandse jongen die we in Cairns hebben leren kennen) een mountainbike gehuurd en toen zijn we door het regenwoud gaan fietsen. Dat was echt geweldig mooi! (maar ook wel zwaar en stijl!)
Op een gegeven moment gingen we een track doen die heel erg lastig was, veel boomstronken enzo maar dat was echt gaaf! We kwamen uiteindelijk uit bij een kreek waar we even konden uitrusten, dat was wel fijn, haha.
Toen zijn we naar het strand gefietst en van daaruit weer naar het hostel. Tiiu en Bram fietsten over het strand maar daar had ik niet zo'n zin in dus ben ik maar via de autoweg (ze hebben hier geen fietspaden, levensgevaarlijk) teruggereden. Heb denk ik ongeveer 10 kilometer omgereden omdat ik verkeerd gegaan was (sukkeltje) maar heb wel een Casuaris gezien! (je weet wel, soort grote struisvogel met blauw enzo.. zoek maar op op google :P). Echt op een paar meter afstand! Ze vallen wel redelijk vaak mensen aan dus durfde niet te stoppen voor een foto, haha.
We zijn in totaal 7 uur weg geweest met eingeljik bijna geen pauzes dus ik denk dat we toch wel zo'n 5,5 tot 6 uur gefietst hebben! Heb daarom nu wel een blauwe kont van al dat gefiets, haha.
Morgen ga ik door naar Townsville, dat schijnt wel een leuk stadje te zijn.
Tot dan!
xx liefs!

jonneke Positie 32043 (0 p.) Lid sinds 25-09-2008 Foto's en tips: 162 Blogs: 57 Fans: 0
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

weer terug thuis
4 2
Gepost op 29 mei
Nederland Zeeland
Nog maar 1 nachtje slapen!!
0 8
Gepost op 21 mei
Australië Sydney
Vaarwel Melbourne!
0 6
Gepost op 18 mei
Australië Melbourne

Reacties bij deze blog

Door: • Geplaatst op

Hoi Jonneke,

Je vader (ja, die van dat blok aan zijn been) maakte me attent op jonneke reisreporter; ben daar vandaag eens ingedoken en wil dat vanaf nu regelmatig doen.
Leuk om jouw avonturen van dichtbij - want zo voelt het - mee te maken. Wat hebben wij dan een saai bestaan (behalve natuurlijk weer die familie van jou, daar gebeurt tenminste nog eens wat, en dat allemaal gewoon in Goes).
Veel plezier verder op je reis en ik houd je in de gaten!
groetjes,
Henny

Door: • Geplaatst op

Ha lief nichtje!
Ik geniet elke keer weer van jouw verhalen, maar ook van alle reakties die je krijgt, vooral die van je malle Fader. Ik heb hem nog bezocht in de nor in Breda, staat hem goed hoor, dat strepen pak! Alleen die ijzeren bal aan zijn been is erg lastig, gezien hij er maar 1 heeft. (been) En dat strompelt niet zo lekker. Maar hij ziet er verder prima uit. De fitnes-leraar van je moeder is een STUK! Ik begrijp haar wel... Dat ze dat niet veel eerder heeft gedaan!
Nou meis, verder is hier weinig te beleven, ik hou me maar bezig met jouw verhalen, dan heb ik nog wat! Je schrijft heel realistisch en leuk, het is of je erbij bent en het zelf ziet. Tot de volgende blog!
Veel liefs van tante.
Pee Es. Ik heb nou van je moeder geleerd hoe dat moet met die fotoos, simpel hoor, maar je weet ik ben niet zo slim. Liefs, Ev.

Door: • Geplaatst op

Zo, hijg, even tussen mijn oefeningen door:
ook van mij natuurlijk veel knuffen en kussen.
XXXvan je moeder en de heerlijke knappe geweldigstrakke snorloze Henry

Door: • Geplaatst op

Hadiemeissie,
Even een kort berichtje uit Goes. Gisteren is er een Boeing 747 op ons huis gestort, dat is tot de grond toe afgebrand. Mama is er vandoor met haar fitness-leraar en Zappie heeft een postbode ernstig verwond en is daarom door de AID in beslag genomen. Nadat ik mijn verdriet over deze tegenvallers had verdronken ben ik met een bezopen kop met onze auto (die nu total loss is) per ongeluk dwars door de gevel van de ABN-bank naar binnen gereden. Ik probeerde de situatie nog te redden met een grap en riep schalks: "Dit is een overval !" maar de mensen daar hebben geen gevoel voor humor dus ik moet nu anderhalf jaar de gevangenis in, met rolstoel en al. Voor mijn linkerbeen krijg ik een prothese, en ik zal voortaan gitaar moeten spelen met een hand. Maar verder gaat hier alles prima naar wens hoor.
Inmiddels is het hier wel wat aan de frisse kant. Voor het weekend wordt zelfs sneeuw (natte sneeuw, dus eigenlijk alleen maar grijzige blubber) voorspeld. Terwijl jij in de tropische hitte het zweet van je fraaigevormde voorhoofdje poetst, sjokken wij hier verkleumd en moedeloos door een somber landschap, voorspoed is in deze wereld niet eerlijk verdeeld. Nou ja, heb maar niet teveel medelijden met ons en geniet onbekommerd uitgebreid van alle dingen die je ziet en beleeft. We wachten natuurlijk wel vol ongeduld op nieuwe foto's en uiteraard op je volgende blog om ons nog jaloerser te maken dan we al zijn.
Hey meissie, ik brei er een eind aan, mijn wijntje roept: "Drink mij !" en de asbak is ook nog zo eenzaam leeg, hoog tijd dat ik daar wat aan doe.
Knuf & kus van je liefhebbende oude vader.

janhermens

Door: janhermens • Geplaatst op

Leuke verhalen, Jonneke, je maakt wel wat mee! We blijven je volgen, ook al is het soms in stilte.
Nog een fijne tijd daar, Jan en Christien

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.