New South Wales reisblogs

criminele activiteiten

jonneke was er(tot 26 dec 2008) Gepost op 26 dec 082 reacties

Lieve mensen,
ik moet jullie iets spijtigs meedelen: ik ben een crimineel!
Nina en Simone kwamen me zondag met hun auto ophalen om naar een camping te gaan. Ik had die dag alle campings al afgebeld en er had er nog maar eentje plek. Het was 5 minuten rijden van de stad en toen we aankwamen gingen Simone en ik naar binnen en vertelde die kerel achter de balie dat we met z'n 2en waren en dat we graag een plekje wilde. Dat was dan 30 dollar per nacht.. Primaaa!
We mochten zelf een plekje uitzoeken en daar konden we de tenten op gaan zetten. Had die dag zelf nog een tent gekocht, was toch wel makkelijker en dat geld heb je er zo uit.
De volgende dag hebben we Sylvia opgehaald bij het busstation. Haar hadden we ook leren kennen op Fraser Island.
Toen was het dus nog maar 7,50 per nacht!! :D
Helaas niet geheel legaal maar ik ben hier ook niet voor legaliteiten, deze nacht zijn we zelfs zonder te betalen op de camping (HEEL STOUT). Hebben de code voor het hek van een stelletje jongens afgekeken..

Dan nog even over ons kerstdiner op het strand:
we gingen 25 december naar de supermarkt en iedereen mocht 2 ingredienten uitzoeken voor het eten (hoofd en nagerecht). We kwamen weer bijeen op een strategische plek in de supermarkt. Het was erg grappig om van al die verschillende dingen iets te maken. Het is uiteindelijk een pasta salade geworden, erg lekker.
Om 5 uur zijn we naar het strand gegaan met het eten en onze zelf gemixte cocktails en hebben een heerlijk kerstdiner op het strand gehad.
Daarna wilden we gaan feesten (we hadden ons ook helemaal uitgedost) maar toen bleek dus dat alle cafe's dichtzijn eerste kerstdag.. erg jammer.
We kwamen 2 jongens tegen die in Byron woonden. We zijn uiteindelijk mee naar hun huis gegaan (middenin de stad, erg gaaf) en hebben daar een film gekeken. Al met al was het dus een geslaagde kerst dit jaar :D.

Hopelijk was jullie kerst ook gezellig, maar dat zal haast wel!

Liefs, xxx.

jonneke Positie 31748 (0 p.) Lid sinds 25-09-2008 Foto's en tips: 162 Blogs: 57 Fans: 0
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

weer terug thuis
4 2
Gepost op 29 mei
Nederland Zeeland
Nog maar 1 nachtje slapen!!
0 8
Gepost op 21 mei
Australië Sydney
Vaarwel Melbourne!
0 6
Gepost op 18 mei
Australië Melbourne

Reacties bij deze blog

Door: • Geplaatst op

Hoi Jonneke!
Geweldig zo´n Kerst op het strand en zo in stijl! Hoorde van je ma dat je zo mooi gekleed was, met galajurk en pinhakken erbij! Geweldig, ik geniet van de verhalen die ik hoor!
Groetjes uit een ijzig Tholen, het is hier nu min 5!

Door: • Geplaatst op

Lieve Jonneke, een kerstdiner op het strand, daar kan niks tegenop., hoewel, wij hebben ook heerlijk gegeten bij C/D 1e kerstdagen straks komen Iris en Roel en N/F en gaan we gourmetten. Ook leuk toch! Wij hebben net al een boswandeling achter de rug dus onze Joy heeft ook weer genoten.
Verder is het hier erg druk met de eekhoorns, pimpel en koolmeesjes ,de bonte specht, tortelduifjes ekster ,roodborstjes, gaai enz. en als je niet beter weet is dit ook genieten.
Nog heel veel plezier en pas goed op jezelf. Groetjes

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.