Great Barrier Reef Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Slaap op Great Barrier Reef

Gepubliceerd: 05 aug 2010
0

Stel je voor dat je wakker word op een plek waar je omringd bent door hemelsblauw water, met prachtige kleurrijke visjes. Met de Reefsleep Experience kun je op een wel heel speciale manier genieten van het grootste koraalrif ter wereld.

De meeste mensen die het Great Barrier Reef bezoeken, maken een dagtour met een boot. Aan het einde van de middag vertrekt het schip weer terug naar het vaste land. Maar als je benieuwd bent hoe het koraal er 's nachts uitziet, dan kun je nu een nachtje verblijven op het drijvende Great Barrier Reef hotel en genieten van de zonsondergang én zonsopgang midden op dit prachtige stukje natuurschoon.
 

Snorkelen

Op het drijvend platform kunnen gasten voor € 317 een nachtje op het koraalrif ervaren. Bij de overnachting is diner, lunch en ontbijt inbegrepen. Ook is er de mogelijkheid om te snorkelen zodat je al de verschillende vissen en het koraal nog beter kunt bewonderen. Het drijvende hotel heeft tevens een speciale ruimte onder water waar gasten die niet dol zijn op zwemmen het onderzeeleven van dichtbij kunnen bekijken.
 

Eco-regels

Mocht jij een nachtje op het koraalrif door willen brengen, houdt je dan wel aan de ecoregels: raak geen koraal aan, ga niet op het koraal staan en neem geen koraal mee als souvenir. En tot slot erg belangrijk: geniet van deze onderwater sprookjeswereld!

 

 


Foto hoofdbeeld: Sgtravel.reisreporter.nl


Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of.
 

deel dit artikel met je vrienden:
Meer Australië artikelen
Video
Kinderen omringd door honderden haaien. Heeelp!

20 aug 2017, Strandgangers op Red Bluff Beach in West-Australië haalden opgelucht adem toen een groepje spelende kinderen in het water ongedeerd bleef. De dreiging? Honderden koperhaaien die slechts meters onder hun voeten circuleerden. Gelukkig hadden de haa...

0
Handige Tips
Slow travel in the city. Zo onthaast je in 11 wereldsteden

15 aug 2017, Slow travel staat volledig in het teken van innerlijke rust. Je maakt je niet druk om to-dolijstjes met highlights, maar je blijft wat langer op één plek om je te verdiepen in de bestemming en haar bewoners. Wij helpen je op weg in elf wereldste...

0
Reisnieuws
Deze reiservaringen moet je meemaken voordat ze weg zijn

18 aug 2016, Een ding is zeker, het leven staat nooit stil. Alles lijkt mogelijk! Als reiziger moet je alle kansen grijpen en in het moment leven. De volgende 10 reiservaringen en activiteiten kun je echt niet missen, nog even en ze zijn er niet meer.

2

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.