Australië

Reisgids

Reistips

Nieuws

Beste reistijd

Regio's en steden

Foto's

Praktisch

Australië image

Does somebody need some electricity?? Australië - Byron Bay

Australië
Oceanië
Dannydekoning

Does somebody need some electricity?? Australië - Byron Bay

Australië 2009 - Vier jaar geleden in Byron Bay begon het tijdens het schemeren in eens te onweren. Maar niet zoals in Nederland, het was echt overall. De ene flits na de andere, echt geweldig!! We vonden het zo mooi en bedachten ons dat het vanaf het strand nog mooier zou zijn. Dus wij snelden ons terug naar de camping om onze ‘van’ op te halen.

Snel alle spullen pakken, camera’s mee en ook de filmcamera natuurlijk. Ook nog even met haastige spoed alle spullen die nog buiten stonden, zoals stoelen en de was,in de ‘van’ gegooid. Terwijl Danny al aan het filmen was reden we het terrein af. Langs de receptie de lange straat uit. Nog steeds overall donderders en bliksems en Danny en ik verheugde ons nu al op een uit kijkje bij de lighthouse.

Maroes: “ Waar moeten we heen!”
Dan: “ Rotonde driekwart.”
Maroes: (kijkt voor de eerste keer in haar rechter buitenspiegel en schrikt zich te pletter)
“ KUT!!!!!!!!!!!!!................DE ELEKTRICITEITSKABEL!!!!!!!!! Danny haal hem eruit sneller!!!!”
Danny had even een moment nodig voor hij besefte wat er nou aan de hand was en hij was nog steeds aan het filmen. Hij sprong snel uit de auto en kreeg de slappe lach bij het zien van de 15 meter lange kabel die over de rotonde lag verwikkeld. Snel schraapte hij de kabel bij elkaar. Aan de overkant liep een ozzy: “ That’s Funny!!!!!!” Toen Danny weer in de auto kwam keken we elkaar en lagen helemaal in deuk. En nog steeds kunnen we er vreselijk om lachen. En helemaal toen we het uiteinde van de stekker zagen; complete krom getrokken! In ons enthousiasme hadden we helemaal niet meer gedacht aan die kabel. Die is natuurlijk met een rotvaart uit die elektriciteitskast gerukt!

Dat we het niet gemerkt hebben snap ik nog steeds niet. En dan te bedenken waar we allemaal langs zijn gereden en hoeveel bochten we hadden genomen. Haha we zijn zelfs langs de buitenkeuken en bbq’s gereden waar alle campinggasten stonden. Ze hebben er vast smakelijk om gelachen. We hoopten alleen niet dat de receptie ons hadden gezien. Ik denk niet dat zij het net zo leuk zouden vinden als wij. Maar goed uiteindelijk toch nog veilig aangekomen bij het strand. Het was inderdaad een mooi uitzicht maar we waren meer bezig met wat er net gebeurd was. We waren een beetje zenuwachtig bij terugkomst op de camping, want wat nou als iemand ons gezien had! Maar gelukkig was er niemand en ook de receptie was al gesloten. Gelukkig hing de elektriciteitskast er nog! Daarna even gekeken naar de stekker om te kijken of we die nog konden fixen. Dit lukte aardig met behulp van wat gereedschap, weer ingeplugd en wonder boven wonder deed hij het nog! Wij konden weer rustig slapen.

Foto's

c1b1c.jpg
c1b1c.jpg
Dannydekoning
f6abc.jpg
f6abc.jpg
Dannydekoning