Southall heeft weer 'best job' image
Evavrieze

Southall heeft weer 'best job'

De winnaar van de 'best job ever' heeft weer een ongelooflijk mooie baan te pakken. Na het verzorgen van Hamilton Island,wordt hij ambassadeur van Queensland.

Op oudejaarsdag eindigt de huidige droombaan van Southall, waarna hij direct start als ambassadeur van 'Queensland Tourism'. Hierdoor stijgt zijn salaris van $150.000 naar meer dan één miljoen dollar. Voor achttien maanden vervolgt hij zijn fantastische avontuur in Australië.

Promoten

Voor zijn nieuwe baan gaat Southall de Australische staat Queensland wereldwijd promoten. Al zijn ervaringen van de afgelopen zes maanden komen hem daarbij natuurlijk goed van pas. Volgens 'Queensland Tourism' is niemand er beter geschikt voor dan Ben. Bovendien komt er een zesdelige serie van National Geographic over de eilanden van Queensland, met Southall in de hoofdrol.

Hamilton

In de afgelopen zes maanden heeft Southall zestig blogs geschreven, 2000 foto's en bijna vijftig video-dagboeken geplaatst over zijn droombaan op het Great Barrier Reef. Hij beschreef wat hij allemaal deed op Hamilton Island, maar ook op andere prachtige eilanden voor de oostkust van Australië.

Queensland

Met de hele campagne voor de 'best job ever' kwamen de eilanden van Queensland volop in het nieuws. Daarmee was het succesvolle reclame en Southall speelde daar een grote rol in. Zijn blog werd maar liefst acht miljoen keer bekeken.


Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.