Kangoeroe verrast stel in bed image
Marieke1983

Kangoeroe verrast stel in bed

Schrik je al van een spin in de slaapkamer of een kakkerlak in je slaapzak? Dat is niets vergeleken met wat een Australisch stel afgelopen week in het echtelijk bed aantrof.

Een stel uit de hoofdstad Canberra schrok wakker, omdat een veertig kilo wegende kangoeroe door het glas van de slaapkamer binnenviel en op het bed sprong. Het stel dook van schrik van het geluid van brekend glas onder de lakens met hun negenjarige dochter. Hierop dook de kangoeroe bovenop hen.

Verrast
Mogelijk nog opmerkelijker dan dit nieuwsfeit zelf, is de reactie van de vader, die dacht dat ‘er een geschifte ninja door het raam kwam’.

Houdgreep
Bij zijn kamikazeactie verwondde het dier zichzelf. In zijn poging zich te heroriënteren liet hij een bloedspoor achter op de muren van het huis. Toen de kangoeroe van zo’n 1 meter 75 zich verschanste in de kamer waar een tienjarige jongen lag te slapen, greep de man des huizes in. Hij nam het enorme dier in een houdgreep en werkte hem naar buiten, waarop het beest in de struiken van Canberra verdween.

Bekijk de video hieronder en zie de plek des onheils.



Foto 'Kiekeboe' van smjansen.reisreporter.nl