Australië Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Luhrmann zet zich in voor Australie

Gepubliceerd: 23 jan 2009
0

Baz Luhrmann, bekend van films als Romeo & Juliet en het nieuwe succesvolle Australia, zet zijn talent nu in om zijn vaderland te promoten in de rest van de wereld.

Het idee voor de campagne, die door Tourism Australia in verschillende landen uitgezet wordt, komt van Baz Luhrmanns nieuwe bioscoopfilm Australia.
In deze film wordt het verhaal van een Engelse aristocrate (Nicole Kidman) verteld, die naast avontuur en romantiek zichzelf in Australië hervindt en de echte waarden in het leven leert kennen.

Ware ik vinden
Dit thema werd voor de campagne gebruikt en is in twee korte films in scène gezet. Ook hierbij gaat het om het thema transformatie. Het geeft het verhaal weer van twee mensen, die gestresst en gescheiden van hun dierbaren leven. In Australië hervinden ze hun ware ik.

Walkabout
Het thema van de campagne Walkabout werd gekozen vanwege de Australische betekenis: vakantie, tijd voor ontspanning, plezier, ontdekkingen en hereniging met onze dierbaren en het hervinden van onszelf.
Dat is onafscheidelijk verbonden met de cultuur en de geloofsovertuiging van de Australische Aboriginals. Wie op een walkabout gaat, laat de stress van het dagelijkse leven achter zich en ontdekt opnieuw, wat belangrijk is in het leven.

Bekijk de campagnefilm

Lees meer over de film Australia en win een droomreis!

deel dit artikel met je vrienden:
Meer Australië artikelen
Video
Kinderen omringd door honderden haaien. Heeelp!

20 aug 2017, Strandgangers op Red Bluff Beach in West-Australië haalden opgelucht adem toen een groepje spelende kinderen in het water ongedeerd bleef. De dreiging? Honderden koperhaaien die slechts meters onder hun voeten circuleerden. Gelukkig hadden de haa...

0
Handige Tips
Slow travel in the city. Zo onthaast je in 11 wereldsteden

15 aug 2017, Slow travel staat volledig in het teken van innerlijke rust. Je maakt je niet druk om to-dolijstjes met highlights, maar je blijft wat langer op één plek om je te verdiepen in de bestemming en haar bewoners. Wij helpen je op weg in elf wereldste...

0
Video
Bizar! Tv-crew stuit op verstekeling op onbewoond eiland

30 jul 2017, Kun jij je de film Cast Away nog herinneren? Iets soortgelijks overkwam de Australische visser Tremine. Hij moest zien te overleven op een onbewoond eiland ten noorden van Australië. Hij werd uiteindelijk gevonden door de filmcrew van een Animal ...

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.