Virginia reisblogs

Rust

iwjhsantegoeds was er (tot 09 mei 2009) Gepost op 21 jul 090 reacties

Gisterochtend zijn we vertrekken vanuit Philadelphia. Eerst nog een keer langs het winkelcentrum King of Prussia, want bij de videocamera ontbrak de kabel om de batterij op te laden. Nadat we deze hadden opgehaald (en meteen maar een routekaart hadden gekocht) zijn we vertrokken naar ons volgende punt Shenandoah National Park.
Dit park begint bij Front Royal, dus tot dat gedeelte hebben we de snelweg genomen. Nadat we het park waren binnengaan (entree was $ 15 per auto, maar is wel 7 dagen geldig) konden we heerlijk rustig doorrijden. Er was weinig verkeer en als er een auto voor ons reed, zijn we gsstopt bij de 'overlooks' om even van het uitzicht te genieten. Het hoogste punt van de weg door het park is 3680 feet. Veel eekhoorns en herten gezien onderweg, dus heerlijk ontspannend rondrijden na alle drukte van New York en Philadelphia.
Door het park loopt ook een gedeelte van de Appalachian Trail, een pad voor wandelaars dat begint in Maine en eindigt in Georgia (totaal 2,100 miles) en door 150 mensen jaarlijks volledig wordt gelopen. Toch weer wat anders als de Kennedymars...
We hebben de Skyline Drive (de weg door Shenandoah National Park) voor 2/3 gereden, het laatste gedeelte hebben we overgeslagen omdat we anders zo laat bij ons hotel kwamen.
Wat een prachtig hotel hebben we dit keer: Omni Charlottesville. Midden in het centrum en verder van alle luxe voorzien. Vandaar dat we deze ochtend nog genieten van het hotel en pas later vertrekken naar Roanoke!
Gisteravond hebben we gezellig in het centrum wat rondgelopen en heerlijk gegeten bij Bizou. De eerste keer sinds deze vakantie dat we lekker buiten hebben gegeten, want het weer is hier super. Gisteravond was het nog ruim 20 C, dus heerlijk terrasweer. We hebben nog geruime tijd van het terras genoten, vandaar dat dit bericht nu pas verschijnt.
Vandaag gaan we via de Blue Ridge Parkway weer van de natuur genieten.

iwjhsantegoeds Positie 23108 (0 p.) Lid sinds 03-10-2008 Foto's en tips: 110 Blogs: 25 Fans: 0

Foto's bij deze blog

blogfoto nr. 1
Driving
blogfoto nr. 2
Shenandoah National Park Overlook
blogfoto nr. 3
Shenandoah National Park Dieren
blogfoto nr. 4
Dineren bij Bizou
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Marbella
3 0
Gepost op 17 februari
Spanje Andalusie
Ronda
4 0
Gepost op 17 februari
Spanje Andalusie
Jerez de la Frontera
2 0
Gepost op 17 februari
Spanje Andalusie

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.