Utah reisblogs

Zion National Park

kellybaetsen was er (tot 25 sep 2008) Gepost op 05 okt 080 reacties

Na Bryce Canyon stond Zion op het menu van vandaag. Omdat Zion redelijk in de buurt ligt konden we vertrekken op het zeer christelijke tijdstip van 9.00 uur. Wat een feest!

Na drie uur rijden kwamen we in Zion National Park aan waar we de hele dag weer gehiked hebben (goh, wat een verassing). Vergeleken met de andere parken vond ik Zion iets minder. Omdat je al zoveel mooie dingen hebt gezien raak je verwend. We zaten net in het verkeerde seizoen want de trail die we hebben gelopen bevat normaliter watervallen en waterpools. Deze stonden helaas bijna droog en de zogenaamde waterval was niet meer dan een druppelende waterkraan. Meer konden we er niet van maken. Een mooi park om te zien maar niet erg spectaculair.
De trail die Kyle ons eigenlijk aanraden was de Angels Trail, de moeilijkste hike van het park. Gezien de tijd, spierpijn en niet meer willen-lopende-benen hebben we daar voor bedankt. De trail schijnt ook niet geheel ongevaarlijk te zijn want het laatste stuk moet je met kettingen naar boven klimmen en langs zeer smalle afgronden lopen. Nou heb ik geen hoogtevrees maar zonder begeleiding met kettingen gaan klimmen gaat me toch echt iets te ver.

Die avond hebben we Thais gegeten bij een onwijs wazig Thais restaurant. Na 1 uur hadden we alleen nog maar een drankje. Niet al te best dus. Na het eten hebben we nog wat gedronken met de andere groep. Een van de Duisters kregen ze zover dat hij zijn teennagels door mij liet rood lakken.
Stel je even voor: een lange, typisch uitziende Duitser met foute sandalen uiteraard en rood gelakte teennagels! Hoe erg kan het met je gesteld zijn.

Kelly

kellybaetsen Positie 547 (431 p.) Lid sinds 01-09-2008 Foto's en tips: 551 Blogs: 43 Fans: 2

Foto's bij deze blog

blogfoto nr. 1
Zion National Park in een schilderijtje
blogfoto nr. 2
Zion National Park
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Hammam trauma
0 13
Gepost op 28 september
Turkije Turkse Riviera
Dubai...here we come!
0 11
Gepost op 14 april
Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Pech onderweg
1 17
Gepost op 29 december
Lesotho Maseru

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.