San Francisco Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Man dronken door vlucht

Gepubliceerd: 21 dec 2008
0

Een stel uit Florida heeft de vliegmaatschappij United Airlines aangeklaagd wegens het serveren van alcohol tijdens hun vlucht van Japan naar San Francisco.

De man werd kort na de vlucht gearresteerd omdat hij zijn vrouw mishandelde. Volgens het koppel kwam dat omdat de man agressief was geworden door de vele hoeveelheden drank die United Airlines continu inschonk. Dit had het huiselijk geweld vlak na de vlucht tot gevolg. Hij kreeg hiervoor 18 maanden voorwaardelijk.

De uitspraak van de rechtbank hangt af van het feit of de bar in het vliegtuig dezelfde verplichtingen heeft als die op de grond, namelijk dat er geen alcohol geschonken mag worden aan mensen die al iets te diep in het glaasje hebben gekeken.

Alcohol? Niet in het vliegtuig!
Het gebruik van alcohol is sowieso niet zo verstandig in het vliegtuig. Alcohol droogt het lichaam uit en heeft door de droge, dunne atmosfeer in het vliegtuig een nog sterker effect op het lichaam. Het is dus verstandig om de alcohol te laten staan en veel water te drinken. Hiermee voorkom je vermoeidheid en hoofdpijn.

deel dit artikel met je vrienden:
Meer Verenigde Staten artikelen
Reisnieuws
Dit speelt mee bij de aanleg van een nieuwe vliegroute...

23 nov 2016, Het gebeurt steeds vaker dat een vliegtuigmaatschappij aankondigt naar nieuwe bestemmingen te vliegen. Hartstikke fijn; zo kun je nóg meer van de wereld zien, of juist sneller je favoriete reisbestemming bereiken! Maar hoe komt die vliegverbindin...

0
Reisnieuws
Op deze hogeschool kun je studeren in diverse werelddelen

20 okt 2016, Stel je voor: een reizende school zonder vaste locatie. Je deelt je eten met nog 100 medeleerlingen en de ruimte die je hebt is één grote zaal. Maar in plaats van het bijwonen van lessen, leer je van de wereld om je heen. Reizen én studeren in ...

1
Reisnieuws
Deze reiservaringen moet je meemaken voordat ze weg zijn

18 aug 2016, Een ding is zeker, het leven staat nooit stil. Alles lijkt mogelijk! Als reiziger moet je alle kansen grijpen en in het moment leven. De volgende 10 reiservaringen en activiteiten kun je echt niet missen, nog even en ze zijn er niet meer.

2

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.