Pennsylvania reisblogs

How are you....?

iwjhsantegoeds was er (tot 08 mei 2009) Gepost op 21 jul 090 reacties

Vanochtend de koffers gepakt en nog ontbeten bij de diner om de hoek voordat we taxi namen naar het autoverhuurbedrijf (Hertz). Daar aangekomen nog een klein probleem gehad, aangezien wij alleen het internationale rijbewijs hadden meegenomen en volgens het autoverhuurbedrijf we ook ons origineel rijbewijs hadden moeten meenemen. Na overleg met de manager toch de auto meegekregen (een Toyota Camry), maar hopelijk worden we niet aangehouden door politie... Erik had achter het stuur plaatsgenomen omdat de huur van de auto op zijn naam stond en Inge heeft met behulp van Paul's TomTom (hij werkte prima!) de weg gewezen naar de plaats van bestemming: shoppingmall King of Prussia. Het is ongeveer 30 minuten buiten Philadelphia gelegen en is vergelijkbaar met CentrO te Oberhausen (alleen dan wel een stuk groter).
Eerst daar gegeten bij een diner (helemaal in Coca Cola-style) en vervolgens hebben we heerlijk geshopt (kleding, videocamera voor $ 100), waarna we ook maar koffers hebben gekocht om alles te kunnen vervoeren de komende dagen. Nadat we vele winkels binnen waren geweest, waren we de verkopers wel beu: iedereen vraagt zodra ze je zien: how are you?, dus nadat we dat ongeveer 100 keer hadden gehoord, vonden we dat wel genoeg.
Tegen zes uur maar richting het hotel vertrokken (Holiday Inn Philadelphia) waarna we na het inchecken snel even de stad zijn ingegaan. De stad vonden wij niet erg bijzonder, zodat we ook snel weer richting het hotel zijn teruggekeerd. Op de weg terug maar snel even bij McDonalds gestopt (een McChicken voor maar 1 dollar), want heel erg op ons gemak voelden wij ons niet in de stad. Veel zwervers en dergelijke, helemaal niet vergelijkbaar met New York, waar je gemakkelijk 's avonds nog over straat kunt.
Morgen gaan we op weg naar Charlottesville, waar we onderweg het Shenandoah National Park bezoeken.

iwjhsantegoeds Positie 22812 (0 p.) Lid sinds 03-10-2008 Foto's en tips: 110 Blogs: 25 Fans: 0

Foto's bij deze blog

blogfoto nr. 1
Shoppingcentra King of Prussia
blogfoto nr. 2
Ruby's Diner
blogfoto nr. 3
Independence Hall
blogfoto nr. 4
City Hall
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Marbella
3 0
Gepost op 17 februari
Spanje Andalusie
Ronda
4 0
Gepost op 17 februari
Spanje Andalusie
Jerez de la Frontera
2 0
Gepost op 17 februari
Spanje Andalusie

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.