Oregon reisblogs

Yes, de huwelijksreis is geboekt!

noreen bereidt zich voor Gepost op 06 jan 1011 reacties

Twee maanden terug heeft mijn vriend me in Uganda tussen de gorilla's ten huwelijk gevraagd. Ik had het er al maanden over dat ik graag wilde trouwen, maar mijn vriend gaf geen krimp, heel irritant! Ik was super blij toen hij door zijn knieën ging, maar op het moment dat je dan na gaat denken over de volgende stappen, kregen we allebei al gauw zoiets van: "Ja, en nu???"

Het enige waar we van begin af aan helemaal overtuigd van waren is dat de huwelijksreis snel geboekt moest worden. En vorige week hebben we de reis gevonden! We gaan naar Amerika!! We gaan een rondreis maken door diverse staten in Amerika en de reis staat vooral in het teken van de prachtige nationale parken, waaronder Yellowstone, Bryce, Yosemite. Daarnaast bezoeken we nog enkele steden, zoals San Fransisco, Salt Lake City en Las Vegas.

De huwelijksreis is dus al geboekt, nu de huwelijksdatum nog (hoezo reisverslaafd, we stemmen de huwelijksdag af op de reis). En mocht dat niet lukken, wie weten worden we dan wel getrouwd door Elvis in een wedding chapel in Vegas!!

noreen Positie 1258 (120 p.) Lid sinds 20-05-2009 Foto's en tips: 92 Blogs: 7 Fans: 2
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Ren nooit weg voor een olifant!
0 3
Gepost op 18 maart
Zimbabwe
De wildernis, de leeuwen en ik...
0 4
Gepost op 01 februari
Zuid-Afrika Limpopo
HET SPOOKT!
1 8
Gepost op 16 januari
Uganda Kibale Forest NP

Reacties bij deze blog

Joanna

Door: Joanna • Geplaatst op

ha ha, prioriteiten! geniet van alle voorbereidingen!

Annemieke50

Door: Annemieke50 • Geplaatst op

Haha, eerst de huwelijksreis dan de datum, zo hebben wij het jaren geleden ook gedaan! Prachtige reis weer en dat huwelijk komt ook wel goed!

dianethone

Door: dianethone • Geplaatst op

Een groot verschil tussen de gorilla's en de VS !!! Moest je nog geen geschikte trouwplek gevonden hebben : aan de Grand Canyon,de North Rim om juist te zijn,is er een ''wedding chapel" Het is onder de blote hemel,heel sec met enkel een paar houten banken maar met een ongelooflijk zicht op de canyon....romantisch tot en met en om nooit meer te vergeten!

saskiavangemert

Door: saskiavangemert • Geplaatst op

Mooi verhaal! Gefeliciteerd. Lekker spontaan, hou ik wel van. Geniet maar van de voorpret van je huwelijksreis en je huwelijksdag natuurlijk.

ingrover

Door: ingrover • Geplaatst op

Nogmaals gefeliciteerd!Leuk dat jullie de reis al gepland hebben,nu de datum nog,haha!
geniet er van zou ik zeggen

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.