VIDEO Pamela als douanier image
Wilfried

VIDEO Pamela als douanier

De rondborstige Pamela Anderson is een natte droom voor veel mannen. Hoewel de blondine vooral bekend werd door haar uiterlijk, probeert ze het de laatste jaren met een serieuzere aanpak. Echter, de vliegvelden in Amerika zijn nog niet overtuigd.

De voormalige Baywatch actrice zet zich al jaren in voor PETA, de organisatie die zich hard maakt voor de rechten van dieren. Anderson is te zien in een nieuw spotje, waar ze als uitdagend geklede beveiligingsmedewerkster reizigers stript van kledingstukken gemaakt van leer, bont en ander dierlijk materiaal.

Te sexy

Het spotje is te sexy om uitgezonden te worden op de vliegvelden van New York, meldt een woordvoerster van de luchthavens. De directie is bang dat gezinnen met kinderen aanstoot zullen nemen tegen het filmpje.

New York Fashion Week

Het filmpje zou volgens planning vanaf vandaag via CNN Airport Network op de luchthavens getoond worden. De launch valt tactvol samen met de start van New York Fashion Week, waar veel afgevaardigden uit de kledingbranche aanwezig zullen zijn.

Luchtvaartmaatschappijen

Nu het filmpje geboycot wordt op de New Yorkse vliegvelden, probeert PETA om luchtvaartmaatschappijen zover te krijgen dat ze het spotje uitzenden tijdens vluchten. Of dat gaat lukken, is nog niet bekend.

Bekijk de verboden video hier





Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.