Miami reisblogs

Hip

iwjhsantegoeds was er (tot 18 mei 2009) Gepost op 21 jul 090 reacties

Gisterochtend zijn we na een ontbijt bij het hotel vertrokken naar de Everglades. We namen de US 41, de regionale route door de Everglades in plaats van de Interstate (= snelweg). Nadat we ongeveer in de buurt van Miami waren, zijn we gestopt bij een bedrijf dat airboat tours aanbiedt, te weten Everglades Safari Park. Dit bedrijf hadden we op internet gevonden en was niet al te duur voor datgene wat ze aanboden.
We hebben een tour gehad van ongeveer ruim een half uur, want ze konden niet de gehele route afleggen, want het is zo droog in de Everglades, Voor ons moeilijk voor te stellen na al die hoosbuien die we hebben gehad de afgelopen dagen. Maar op sommige plaatsen moesten we met de boot over modder in plaats van over water. Het was een erg mooie tocht, met veel alligators en vogels. Normaal gesproken zou je ver weg kunnen kijken, maar aangezien we nu op de bodem van de rivier waren, zagen we nu alleen de rivierkant begroeid.
Na de tocht hebben we nog een uitleg gehad over alligators en krokodillen (die zijn dus niet hetzelfde) en Erik heeft zelfs een baby-alligator vastgehad. Zodra we in de auto waren gestapt, kwam er een hoosbui opzetten, dus ze zullen wel blij zijn dat we overal de regen mee naar toe nemen (ook al hadden ze 2 weken regen nodig om het waterpeil weer op het gebruikelijke niveau te krijgen).
Vervolgens hebben we nog een klein half uurtje gereden naar het vliegveld van Miami, waar we de auto hebben ingeleverd. Door een taxichauffeur volgens naar ons hotel gebracht op Ocean Drive! De taxichauffeur was een beetje chagrijnig en klaagde continu, dus hebben we hem niet al te veel fooi gegeven.
Ons hotel (Marriott South Beach) is een super mooi hotel direct aan het strand en Ocean Drive. Bij de receptie en het zwembad staat de hele dag lekkere loungemuziek op en we hebben uitzicht op zee! Het enige nadeel is dat we hier betaald internetgebruik hebben (voor het eerst deze vakantie), dus vandaar dat ik niet eerder een berichtje heb geplaatst.
Gisteravond zijn we gaan eten bij News Café op Ocean Drive en daar hebben we vervolgens ook lekker op het terras gezeten en gedronken. Continu mensen en auto’s kijken, dus hier valt altijd wel wat te zien.
Vanochtend heb ik eerst gezwommen in het zwembad van het hotel en Erik heeft eindelijk een keer kunnen uitslapen. Daarna hebben we lekker (en duur) ontbeten in het hotel en hebben we nog een rondje door South Miami gemaakt. Echt zelfs op zondagmiddag staat er een file van auto’s op Ocean Drive! Het is erg heet ‘s middags in de stad, dus zijn we weer snel teruggekeerd naar het hotel om nog even lekker van het zeewindje te genieten bij het zwembad.
Morgenvroeg gaan we aan boord van het laatst gedeelte van onze huwelijksreis, te weten de cruise naar de Bahama’s. Waarschijnlijk hebben we op de boot geen mogelijkheid om te internetten, dus de foto’s van de cruise zal ik plaatsen zodra we weer thuis zijn. Iedereen bedankt voor de leuke reacties, we hebben er ontzettend van genoten!

iwjhsantegoeds Positie 22818 (0 p.) Lid sinds 03-10-2008 Foto's en tips: 110 Blogs: 25 Fans: 0

Foto's bij deze blog

blogfoto nr. 1
Everglades Safari Park
blogfoto nr. 2
Alligator
blogfoto nr. 3
Art Deco Ocean Drive
blogfoto nr. 4
Española Way
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Marbella
3 0
Gepost op 17 februari
Spanje Andalusie
Ronda
4 0
Gepost op 17 februari
Spanje Andalusie
Jerez de la Frontera
2 0
Gepost op 17 februari
Spanje Andalusie

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.