Miami Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Zwemmen met alligators

Gepubliceerd: 31 jan 2009
0

Ooit een alligator willen zoenen? Wij ook niet, maar de dierenverzorgers in het themapark Jungle Island in Florida denken daar anders over. De trainers zwemmen gezellig samen met de hapgrage dieren.

Tijdens de nieuwe show Gator X-Treme gaan de trainers het water in met alligators die wel drie meter groot zijn.
Ondanks het feit dat de dieren in het water in het voordeel zijn en tachtig vlijmscherpe tanden hebben die gerust een mens doormidden kunnen bijten, dragen de trainers geen bescherming bij zich. Een trainer heeft zelfs zoveel vertrouwen in zijn relatie met de reptielen, dat hij ze zelfs al heeft durven zoenen.

De show is een groot succes en trekt gemiddeld zo'n tweehonderd bezoekers per voorstelling.

Foto 'Alligator' door SimoneOutSight.reisreporter.nl

deel dit artikel met je vrienden:
Meer Verenigde Staten artikelen
Reisnieuws
Miami Nights

29 aug 2012, De nacht is eeuwig jong in de partyhoofdstad van de VS. Alle subculturen van Miami – surfers, fashionista’s, homo’s en Latino’s – komen bijeen op de flinterdunne strook land van de glamourwijk South Beach om zich in het feestgedruis te s...

0
Reisnieuws
VIDEO: Dolfijnen blazen bellen

29 mrt 2010, Dat de dolfijn één van de slimste diersoorten is, is inmiddels bekend. Maar wist je bijvoorbeeld ook dat ze de Amerikaanse marine helpen bij onderwateroperaties? De dolfijnen in deze video wonen in Seaworld en hebben een heel eigen bellenblaas-s...

1
Reisnieuws
Door: Luc Bierman
TV: World's toughest towns

19 okt 2009, Toeristische steden lijken op het oog vaak veilig, maar wat schuilt er op de plekken waar de meeste mensen niet komen? Discovery Channel zocht het uit.

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.