Hawaï Artikelen & Blogs

Reisnieuws

VIDEO: Nachtsurfen op monstergolf

Gepubliceerd: 24 jun 2012
0

Australiër Mark Visser heeft een droom: de beste surfer ter wereld worden. Hij durfde het aan om monstergolf 'Jaws' te lijf te gaan en dat nog eens 's nachts!

Hawaii is een erg populaire surfbestemming. Hier gaan de golven tot dertig meter hoog, maar voor Australiër Mark Visser is dat nog niet gevaarlijk genoeg. Daarom koos hij ervoor deze monstergolf 's nachts te lijf te gaan. Uiteraard heeft hij voor de nodige veiligheidsmaatregelen gezorgd. Hij voorzag zijn surfboard en zijn drijfvest met led-lichten en twee vrienden, één op een jetski en één in een helikopter, hielden hem voortdurend in het oog.


Mark Visser Rides JAWS at Night! from Fortrus Sports on Vimeo.'Jaws' overdag


Canon 5D Mark II Slow Motion + Jaws ( Peahi ) 12-7-09 from iamkalaniprince on Vimeo.
Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of.
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Verenigde Staten artikelen
Reisnieuws
’s Werelds meest ongewone stranden. Idyllisch of niet?

15 mrt 2017, Kiezel, keien, glas, poeder of zand in de vreemdste kleuren. Je kunt het zo gek niet bedenken of er bestaat wel een strand in een van deze gekke samenstellingen. Wij speurden de wereld - en onze community - af en zetten de meest bijzondere strande...

2
Reisnieuws
Door: Tom Aussems
Herken jij deze 5 filmlocaties? Action!

30 nov 2016, Wat ons betreft maakt de locatie de film. Dat ondervonden hoofdredactrice Louise ten Have en uitgever Matthijs de Groot aan den lijve tijdens een reportagereis naar het eiland Dominica, waar delen van Pirates of the Caribbean werden opgenomen. Of ...

1
Foto-album
Prachtig: de plek waar water en rotsen elkaar ontmoeten

01 nov 2016, Het dramatische uitzicht van scherpe rotsen en hoge kliffen waar de golven tegen aan breken, verveelt nooit. Columbus heeft een aantal prachtige plekken voor je uitgezocht waar dit machtige natuurgeweld plaatsvindt.

1

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.