Florida reisblogs

Plannen maken

Cuenca001 bereidt zich voor Gepost op 03 okt 080 reacties

1 Rough guide ,1 Via via , een paar kaarten van de regio ,enkele tijdschriftartikelen en ongelooflijk veel op het internet . Een populaire bestemming heeft natuurlijk altijd het voordeel dat je er ongelooflijk veel informatie over kan vinden . Natuurlijk wordt de keuze dan ook iets moeilijker .

We hadden ons voorgenomen om een beperkte route te doen (minder kilometers maken en zoveel mogenlijk genieten van de plaatsen die we zouden uitkiezen ) . Maar na enkele dagen snuffelen in de vele informatie hebben we door dat we goed zullen moeten opletten om de rondrit toch niet te lang te maken .

Iederen zal het probleem wel kennen . Je komt ergens en dan blijkt er op een kleine afstand nog een interessante plek te zijn . En op die plek merk je dan dat het toch niet zo ver meer is tot een andere mooie plek. En op het einde van je reis blijkt dat je meer rondgetrokken hebt dan dat je van je bestemming genoten hebt .

Maar ja, een reis voorbereiden is natuurlijk al de helft van het plezier . En daar aangekomen zullen we meer dan waarschijnlijk toch de helft van onze plannen laten varen . Niets zo fijn als af en toe alle plannen weg te gooien en gewoon te genieten van het moment . De mooiste reismomenten blijven toch meestal die wwar je je niet aan hebt verwacht .

Bart en ook een beetje Caroline

PS. Als er iemand nog fijne internetadresjes heeft mag hij ze altijd doorgevenCuenca001 Positie 1986 (40 p.) Lid sinds 27-02-2008 Foto's en tips: 69 Blogs: 2 Fans: 0
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

De kogel is door de kerk
0 0
Gepost op 01 oktober
Verenigde Staten Florida

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.