Florida

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Florida image

Epcot

Florida
Verenigde Staten
Iwjhsantegoeds

Epcot

Vanochtend eerst weer een lekker ontbijtje gehaald in de foodcourt van het hotel, waarna we met de auto naar Epcot vertrokken. Dit is ook een themepark van Disney (in totaal zijn er 4), maar dit is onderverdeeld in future world en world showcase. In future world hebben we allerlei attracties gedaan, zoals een rondvaart in een boot waarin er uitgelegd wordt hoe allerlei planten e.d. groeien en we hebben ervaren hoe het is om naar Mars te gaan!
Daarnaast heb je in het park world showcase. Hier zijn een ongeveer tiental landen nagebouwd en worden er plaatselijke gerechten geserveerd. Zo heb je het San Marcoplein in Italie en ook een Duitse biergarten (zo kunnen de Amerikanen ook eens ervaren hoe het in Europa is).
Om een uur of vier hadden we het hele park gezien en zijn we richting een outlet shopping mall (vergelijkbaar met Designer Outlet Roermond) vertrokken. Daar hebben we lekker weer veel inkopen gedaan, dus de komende tijd hoeven we niet meer op kleding uit...
Tijdens het shoppen kwam er weer een fikse regenbui uit de lucht vallen, maar blijkbaar is dat hier gebruikelijk tegen het einde van de middag. De hele dag schijnt de zon (het was echt superheet vandaag en ik ben dan ook op mijn schouders verbrand) en tegen half vier begint het donker te worden en komt er een flinke regenbui naar beneden.
Morgen vertrekken we naar onze nieuwe bestemming: Naples, aan de westkust van Florida...

Foto's

f8079.jpg
f8079.jpg
Iwjhsantegoeds
11a0d.jpg
11a0d.jpg
Iwjhsantegoeds
adc6d.jpg
adc6d.jpg
Iwjhsantegoeds