Colorado

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Colorado image

Colorado

Colorado
Verenigde Staten
Bocaj

Lid geworden van reisreporter.nl

Gisterenmorgen op Schiphol heb ik het nieuwste nummer van Columbus magazine gekocht, de onderwerpen op de cover spraken me aan en tijdens mijn vlucht naar Denver (via Houston) had ik genoeg tijd om te lezen. Na het opstijgen bladerde ik het magazine door en mijn aandacht werd gelijk getrokken door de aanbeveling voor reisreporter.nl.
Ik reis regelmatig, zowel zakelijk al prive, en ben een enthousiast fotograaf (is niet altijd hetzelfde als een goede) en vindt het leuk om foto’s en ervaringen te delen.

Vanmorgen om 05:30 AM werd ik wakker (8 uur tijdverschil) en na kort gezapt te hebben waarbij ik live heb gekeken naar het opblazen van het TEXAS stadium in Dalles heb ik mijn laptop opgestart en me aangemeld op reisreporter.nl. Ik heb mijn foto geupload, profiel aangemaakt en bezochte landen lijst aangevuld, bij het aanklikken van de landen waar ik geweest ben heb ik gelijk een mentale lijst gemaakt van landen waar ik de komende tijd heen wil.

Na het afronden van mijn eerste blog ga ik naar Pikes Peak ten zuiden van Denver, ik ben daar 15 jaar geleden geweest en herinner me dat je met je huurauto over een onverharde weg een behoorlijk eind omhoog kan rijden, hoe hoog weet ik niet meer, ik laten het weken als ik het gevonden heb.

Happy travels…

Bocaj