Californie reisblogs

Armagossy hotel Death Valley

Dragonfly was er (tot 14 mei 2011) Gepost op 29 jun 111 reacties

Death Valley,

Wij rijden naar Death Valley en stoppen bij een hotel bij Armagossy Valley. Alles is hier heet en droog en een dag blijven in dit oord is meer dan genoeg. De omgeving is adembenemend mooi. Met name Dantes View is prachtig om te zien. Alles is hier zo groot en wijds dat je je als mens heel erg klein en nietig voelt. We checken in bij het hotel en drinken bij de bar nog een biertje. Doodmoe van de warmte besluiten we op tijd te gaan slapen. Maar, dat loopt anders dan verwacht.

Net in slaap gaat om 1 uur ineens de wekker in de kamer naast ons af. Zo'n echte alarm piep en niemand slaapt daar. Het lawaai gaat dwars door de muur heen, zodat we geen oog meer dicht doen.
Om verder te kunnen slapen doen we een poging naar de receptie te gaan, maar vreemd genoeg is alles afgesloten en niemand van het hotel bereikbaar voor hulp. Ook de telefoon staat op het antwoordapparaat en na een uurtje bonken op deuren, bellen en om het hotel heen lopen, worden we het uiteindelijk zat en geven het maar op. De piep voor lief nemend prop ik watjes in mijn oren en val eigenlijk direct weer in slaap. Het is inmiddels wel 3 uur. Ben vindt de watjes maar niets en de volgende morgen hoor ik van hem dat hij nauwelijks geslapen heeft en dat het alarm uiteindelijk om vier uur is gestopt.
Aangezien we vroeg wakker zijn, schrijf ik een klachtenbriefje om bij de sleutel te doen. Wanneer Ben naar buiten loopt om de spullen in de auto te doen blijkt er toch een employé beschikbaar te zijn, aan wie hij het hele verhaal vertelt. Helaas kan zij er niets mee en we moeten toch echt op de manager wachten. Om geen tijd te verliezen geven we alleen het klachtenbriefje af met verzoek tot een terugbetaling, want hoe vroeger in Death Valley hoe minder warm het is. De employé belooft het aan de manager te geven, maar eigenlijk verwachten we niet dat er iets mee gebeurt. Op mijn vraag wat we hadden moeten doen als er iets ergers was gebeurd zegt ze simpelweg: "911". Er is s' nachts nooit iemand in het hotel zo vertelt ze. Ze werden gebeld voor ieder wissewasje en dus is door de eigenaar besloten het hotel 's nachts maar te sluiten. We halen verbouwereerd onze schouders op en stappen in de auto, op weg naar Death Valley.
Geen service te verwachten van dit hotel. We horen er nooit meer iets van..

Dragonfly Positie 22 (72256 p.) Lid sinds 01-04-2009 Foto's en tips: 2038 Blogs: 22 Fans: 27
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Spookhuis in Denice
2 5
Gepost op 06 oktober
Italië
Griezelige duik naar Maria
4 13
Gepost op 07 augustus
Cuba Camagüey
Een ontmoeting met kunstenaar Simon
3 9
Gepost op 26 juni
Indonesië Bali

Reacties bij deze blog

awesomemore

Door: awesomemore • Geplaatst op

alarmerende blog en tegelijkertijd een anti-tip :)

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.