Hotelovernachting voor 1 cent image
Sabrina

Hotelovernachting voor 1 cent

Als je een reis naar de Verenigde Staten op de planning hebt staan en nog overnachtingen moet boeken, haast je dan naar de website van hotelketen Red Roof Inn. Hier boek je namelijk overnachtingen voor slechts 1 cent inclusief toeslagen.

Van 1 tot en met 15 april kun je op de website van Red Roof Inn de goedkoopste overnachtingen in de Verenigde Staten boeken. Houd er wel rekening mee dat je alleen een boeking kunt doen voor de volgende 48 uur. Als je dus op 7 april een kamer gaat boeken, kun je een reservering maken voor 8 of 9 april.

Wees er snel bij

Er gaat dagelijks om twaalf uur 's middags oostelijke tijd in de Verenigde Staten één kamer in de aanbieding, zorg dus dat je klaar zit om ervoor te zorgen dat niemand je voor is. Als je nog niet vertrokken bent en een kamer vanuit Nederland moet boeken, zorg je dus dat je om zes uur in de ochtend achter je computer zit. Heb je de aanbieding gemist, dan heb je tot 15 april de tijd om te blijven proberen.

Warmte en passie

Red Roof Inn legt aan de hand van hun naam uit wat voor hotelketen ze zijn. ‘Rood staat voor warmte, net zoals ons welkom. Rood is de kleur van passie, zoals wij hebben voor onze service. Rood is de kleur van ‘stop hier’, net zoals je bij ons hotel moet doen.’ Red Roof Inn hotels vind je verspreid over heel de Verenigde Staten. Je kunt dus voor elke bestemming van deze aanbieding gebruik maken.


Gebruik maken van deze aanbieding? Boek hier.


Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.