Alaska Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Deadliest Catch special op Discovery

Gepubliceerd: 30 mei 2010
0

Discovery toont vanaf maandag 31 mei een tweedelige en twee uur durende spannende Deadliest Catch special. De serie laat de wereld van de visvangst op de grote oceanen zien.

Tijdens het seizoen worden vier schepen gevolgd, die gedurende korte tijd een hevige strijd leveren om de beperkte voorraad vis die mag worden gevangen. Het visseizoen is kort en het vangstgebied is klein. In elkaars vaarwater gaan ze net zolang door tot er genoeg vis en dus genoeg geld is binnengehaald. In de eerste aflevering werken kapitein Johnathan Hillstrand van de Time Bandit en zijn geharde bemanningsleden keihard, want ze hebben slechts tien dagen om hun deel van miljoenen dollars aan haringkuit binnen te halen.

Voor echte mannen

Eerder liet dé mannenzender – zoals Discovery ook wel genoemd wordt – ook al uitzendingen zien van het spannende vissersprogramma. Toentertijd draaide de vangst om krab op de Beringzee. De nieuwelingen zullen zich moeten bewijzen om na dit seizoen weer mee te mogen. Want alleen de doorzetters zullen het volhouden.

Deadliest Catch: Bristol Bay Brawl: maandag 31 mei om 21:35 uur op Discovery Channel.

[i]Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS. [
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Verenigde Staten artikelen
Reisnieuws
Schande?! Trump legaliseert jacht op wilde dieren

01 mei 2017, Wildlife-liefhebbers van over de hele wereld zijn woedend. Waarom? Omdat president Trump de Amerikaanse beschermingswetten voor wilde dieren van ex-president Obama gaat opheffen. Dit zijn de gevolgen...

1
Bizar
Wow: toeristen komen wel heel dichtbij deze wilde beer

30 apr 2016, Wauw! Deze toeristen in het Katmai National Park in Alaska komen bizar dichtbij een wilde bruine beer en haar twee jongen! Normaal gesproken levensgevaarlijk, want beren staan erom bekend erg beschermend te zijn als het om hun jongen gaat. DO NOT ...

0
Reisnieuws
Door: Jussi Megens
Ruimtereis steeds goedkoper

03 jul 2010, Voor wie altijd al gedroomd heeft van een reis buiten de dampkring: de kans om die droom werkelijkheid te maken, komt steeds dichterbij. Reizen naar de ruimte zijn namelijk een stuk goedkoper geworden.

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.