Rocky Mountain NP visum

Als je op reis gaat naar Rocky Mountain NP, is het belangrijk om vooraf te checken of je een visum Rocky Mountain NP nodig hebt. Het is hierbij belangrijk of je op zakenreis of op vakantie gaat, want een toeristenvisum voor Rocky Mountain NP heeft andere voorwaarden dan een zakenvisum. Hieronder kan je controleren of je visumplichtig voor Rocky Mountain NP bent. Hierbij is het van belang of je eenmalig de grens met Rocky Mountain NP overgaat of vaker; in dat geval kan een double entry visa Rocky Mountain NP gunstiger zijn, omdat het soms moeilijk is om je visum te verlengen. Een toeristenvisum is vaak 30 dagen tot 3 maanden geldig, maar dat kan per land verschillen. Eigenlijk zijn er altijd drie opties: of je hebt geen visum nodig, of je kan het visum aan de grens kopen (visa on arrival op het vliegveld) of je moet je visum voor vertrek al geregeld hebben. Deze moet je in dat geval al tonen bij het inchecken. Bij een visa on arrival, kan je die ook al voor vertrek hier regelen zodat je op het vliegveld niet in de rij hoeft te staan.

Informatie over Rocky Mountain NP

Beste foto's & tips van Rocky Mountain NP

'532960' door Willemien '532960' door Willemien

Verenigde StatenRocky Mountain NP

Verenigde StatenRocky Mountain NP

Western Tiger...Swall

Willemien

Dit is de Western Tiger Swallowtail of de Pterourus rutulus. Een prachtig grote vlinder die je al van verre ziet fladderen door zijn opvallende gele kleur. In de Nationale parken in Amerika bezoeken we altijd het bezoekerscentrum voor kaartjes en andere info bijvoorbeeld over het te verwachten weer. Belangrijk voor als je een trail wilt gaan lopen. Voor in de Rocky Mountains kochten wij ook een hele handige geplastificeerde kaart met daarop alle veelvoorkomende wildlife afgebeeld. Deze vlinder stond er ook in vandaar dat ik de naam weet.

'516959' door hardom '516959' door hardom

Verenigde StatenRocky Mountain NP

Verenigde StatenRocky Mountain NP

Bear Lake

hardom

In het Rocky Mountain NP in Colorado vindt je een aantal mooie bergmeertjes. Op de foto zie je het Bear Lake, dat aan het einde van de gelijknamige weg ligt. Om dit meer is een makkelijke wandelroute aangelegd. Het meer ligt op 2880 m. Met een beetje klimwerk kun je van hieruit doorlopen naar een tweetal hoger gelegen meertjes namelijk Dream Lake en Mills Lake

'496402' door hardom '496402' door hardom

Verenigde StatenRocky Mountain NP

Verenigde StatenRocky Mountain NP

Rocky Mountain NP

hardom

Dit jaar viert het Rocky Mountain NP zijn honderdste verjaardag. In het park kun je genieten van meer dan 100 bergtoppen boven de 3000 meter. Het is een heerlijk wandelgebied met vele uitgezette routes (meer dan 500 km) die je langs alpenweides, schitterende meren, bossen en bergstromen brengen. De mooiste weg door het park is de Trail Ridge road die je naar zo'n 3700 meter brengt. Deze foto is vanaf de Trail Ridge Road genomen.

Laat kaart zien