Rocky Mountain NP malaria

Is er malaria in Rocky Mountain NP en wat zijn de malaria gebieden Rocky Mountain NP? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Rocky Mountain NP, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Rocky Mountain NP. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Rocky Mountain NP verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Rocky Mountain NP om te zien of jouw Rocky Mountain NP reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Rocky Mountain NP is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Rocky Mountain NP

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Rocky Mountain NP.  

Informatie over Rocky Mountain NP

Beste foto's & tips van Rocky Mountain NP

'532960' door Willemien '532960' door Willemien

Verenigde StatenRocky Mountain NP

Verenigde StatenRocky Mountain NP

Western Tiger...Swall

Willemien

Dit is de Western Tiger Swallowtail of de Pterourus rutulus. Een prachtig grote vlinder die je al van verre ziet fladderen door zijn opvallende gele kleur. In de Nationale parken in Amerika bezoeken we altijd het bezoekerscentrum voor kaartjes en andere info bijvoorbeeld over het te verwachten weer. Belangrijk voor als je een trail wilt gaan lopen. Voor in de Rocky Mountains kochten wij ook een hele handige geplastificeerde kaart met daarop alle veelvoorkomende wildlife afgebeeld. Deze vlinder stond er ook in vandaar dat ik de naam weet.

'516959' door hardom '516959' door hardom

Verenigde StatenRocky Mountain NP

Verenigde StatenRocky Mountain NP

Bear Lake

hardom

In het Rocky Mountain NP in Colorado vindt je een aantal mooie bergmeertjes. Op de foto zie je het Bear Lake, dat aan het einde van de gelijknamige weg ligt. Om dit meer is een makkelijke wandelroute aangelegd. Het meer ligt op 2880 m. Met een beetje klimwerk kun je van hieruit doorlopen naar een tweetal hoger gelegen meertjes namelijk Dream Lake en Mills Lake

'496402' door hardom '496402' door hardom

Verenigde StatenRocky Mountain NP

Verenigde StatenRocky Mountain NP

Rocky Mountain NP

hardom

Dit jaar viert het Rocky Mountain NP zijn honderdste verjaardag. In het park kun je genieten van meer dan 100 bergtoppen boven de 3000 meter. Het is een heerlijk wandelgebied met vele uitgezette routes (meer dan 500 km) die je langs alpenweides, schitterende meren, bossen en bergstromen brengen. De mooiste weg door het park is de Trail Ridge road die je naar zo'n 3700 meter brengt. Deze foto is vanaf de Trail Ridge Road genomen.

Laat kaart zien