Pennsylvania

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Pennsylvania image

How are you....?

Pennsylvania
Verenigde Staten
Iwjhsantegoeds

How are you....?

Vanochtend de koffers gepakt en nog ontbeten bij de diner om de hoek voordat we taxi namen naar het autoverhuurbedrijf (Hertz). Daar aangekomen nog een klein probleem gehad, aangezien wij alleen het internationale rijbewijs hadden meegenomen en volgens het autoverhuurbedrijf we ook ons origineel rijbewijs hadden moeten meenemen. Na overleg met de manager toch de auto meegekregen (een Toyota Camry), maar hopelijk worden we niet aangehouden door politie... Erik had achter het stuur plaatsgenomen omdat de huur van de auto op zijn naam stond en Inge heeft met behulp van Paul's TomTom (hij werkte prima!) de weg gewezen naar de plaats van bestemming: shoppingmall King of Prussia. Het is ongeveer 30 minuten buiten Philadelphia gelegen en is vergelijkbaar met CentrO te Oberhausen (alleen dan wel een stuk groter).
Eerst daar gegeten bij een diner (helemaal in Coca Cola-style) en vervolgens hebben we heerlijk geshopt (kleding, videocamera voor $ 100), waarna we ook maar koffers hebben gekocht om alles te kunnen vervoeren de komende dagen. Nadat we vele winkels binnen waren geweest, waren we de verkopers wel beu: iedereen vraagt zodra ze je zien: how are you?, dus nadat we dat ongeveer 100 keer hadden gehoord, vonden we dat wel genoeg.
Tegen zes uur maar richting het hotel vertrokken (Holiday Inn Philadelphia) waarna we na het inchecken snel even de stad zijn ingegaan. De stad vonden wij niet erg bijzonder, zodat we ook snel weer richting het hotel zijn teruggekeerd. Op de weg terug maar snel even bij McDonalds gestopt (een McChicken voor maar 1 dollar), want heel erg op ons gemak voelden wij ons niet in de stad. Veel zwervers en dergelijke, helemaal niet vergelijkbaar met New York, waar je gemakkelijk 's avonds nog over straat kunt.
Morgen gaan we op weg naar Charlottesville, waar we onderweg het Shenandoah National Park bezoeken.

Foto's

5ed98.jpg
5ed98.jpg
Iwjhsantegoeds
b340b.jpg
b340b.jpg
Iwjhsantegoeds
7bf00.jpg
7bf00.jpg
Iwjhsantegoeds