Oregon

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Oregon image

Oregon

Oregon
Verenigde Staten
Noreen

Yes, de huwelijksreis is geboekt!

Twee maanden terug heeft mijn vriend me in Uganda tussen de gorilla's ten huwelijk gevraagd. Ik had het er al maanden over dat ik graag wilde trouwen, maar mijn vriend gaf geen krimp, heel irritant! Ik was super blij toen hij door zijn knieën ging, maar op het moment dat je dan na gaat denken over de volgende stappen, kregen we allebei al gauw zoiets van: "Ja, en nu???"

Het enige waar we van begin af aan helemaal overtuigd van waren is dat de huwelijksreis snel geboekt moest worden. En vorige week hebben we de reis gevonden! We gaan naar Amerika!! We gaan een rondreis maken door diverse staten in Amerika en de reis staat vooral in het teken van de prachtige nationale parken, waaronder Yellowstone, Bryce, Yosemite. Daarnaast bezoeken we nog enkele steden, zoals San Fransisco, Salt Lake City en Las Vegas.

De huwelijksreis is dus al geboekt, nu de huwelijksdatum nog (hoezo reisverslaafd, we stemmen de huwelijksdag af op de reis). En mocht dat niet lukken, wie weten worden we dan wel getrouwd door Elvis in een wedding chapel in Vegas!!