Oregon

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Oregon image

USA North-West - Oregon, Seattle, Portland, Noord-Californie

Oregon
Verenigde Staten
Arny

USA North-West - Oregon, Seattle, Portland, Noord-Californie

23 september
Avenue of the Giants


De kust van Oregon ligt inmiddels achter ons. We zijn vanmiddag na een lange rit de grens met Californië overgestoken naar het Redwood National Park in het Humboldt woud. Hier zijn we over de Avenue of Giants Phillipsville gereden wat midden in de bossen ligt.

Echt een prachtige rit door een eeuwenoud bos met gigantische sequoya bomen, die vaak zo dik zijn dat er een auto door heen kan rijden. De streek is tevens berucht om de illegale mariuana plantages die her en der in de bossen verstopt zijn. In Phillipsville en het nabij gelegen Garberville zie je dan ook overal afbeeldingen van hennepblaadjes. De lokale krant heeft zelfs op de voorpagina een statistiekje van het aantal opgerolde kwekerijen van het seizoen! Het lijkt Venlo wel!

Maar goed ons kleine pensionetje ligt aan de achterzijde, of beter gezegd onder een klein poolbiljard café met aangrenzend Mexicaans restaurant. Het volk en de omgeving geeft je het gevoel om midden in een aflevering van Twin Peaks gedropt te zijn. Er was zelfs een dame met ooglapje en een enge dunne houthakker die heel vreemd uit zijn ogen keek. Niet voor tere zieltjes!
Maar het eten en de prachtige kamer met dito omgeving maken veel goed. En na enkele biertjes voel je je zelfs een beetje thuis!

Meer op:
http://arnyzona-usa-2009.blogspot.com/

Foto's

3d794.jpg
3d794.jpg
Arny
c21ab.jpg
c21ab.jpg
Arny
e9df0.jpg
e9df0.jpg
Arny

Laat een reactie achter

1 reactie(s) bij "USA North-West - Oregon, Seattle, Portland, Noord-Californie"

  • profile image comment
    Door Dianethone• geplaatst op 11 Apr 2010 | 09:24:04

    Leuk beschreven,ik zie die enge houthakker zo voor mij en hoop dat we hem toch maar niet tegenkomen in september !We vertrekken in Seattle om in LA terug naar huis te vliegen!!

    Bericht aangepast op 08:14:32